Πάρος: Συνεχίζεται το «μοίρασμα» κλήσεων στην παραλιακή οδό Παροικίας…

30 Απριλίου 2015 17:44

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι για παράνομη στάθμευση στην παραλιακή οδό της Παροικίας ενόψει μάλιστα του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.


Οι λιμενικοί που πραγματοποιούν τους ελέγχους δεν διστάζουν να «μοιράζουν» κλήσεις στους οδηγούς εκείνους που παρανομούν, σταθμεύοντας τα οχήματά τους εκτός των ειδικά διαμορφωμένων χώρων στάθμευσης και κυρίως κατά μήκος της παραλίας ή πάνω στο πεζοδρόμιο.

 

Σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η άναρχη εικόνα της συμφόρησης οχημάτων στην παραλία και να διατηρηθεί η τάξη σε μια δημοφιλή περιοχή κοντά στο λιμάνι η οποία αποτελεί ίσως και την πρώτη εντύπωση του επισκέπτη της Πάρου, οι κλήσεις πέφτουν βροχή αυτές τις μέρες προκειμένου να αποσοβηθεί το κομφούζιο κατά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς όπου η Πάρος αναμένεται να δεχτεί το πρώτο μαζικό κύμα επισκεπτών της θερινής τουριστικής περιόδου. Βεβαίως έχουν εκφραστεί και αντιρρήσεις για την πρακτική των κλήσεων κυρίως από πολλούς καταστηματάρχες της παραλιακής οδού, οι οποίοι και διαμαρτύρονται εντόνως. Υποστηρίζουν ότι η απαγόρευση της ελεύθερης στάθμευσης, οι έλεγχοι και η απειλή των κλήσεων, απομακρύνουν τον κόσμο από την παραλία η οποία καθίσταται πλέον δύσκολα προσεγγίσιμη εξαιτίας αυτού του μέτρου.

Ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν και δεδομένου ότι η παραλία της Παροικίας αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατά της με μεγάλη τουριστική κίνηση, θα πρέπει οπωσδήποτε να διατηρήσει την ωραία εικόνα της αποφεύγοντας το χάος της ανεξέλεγκτης στάθμευσης. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι ενστάσεις των επαγγελματιών της περιοχής στο ζήτημα της πρόσβασης του κόσμου αλλά και των οικονομικών επιπτώσεων που ενδεχομένως θα ανακύψουν σε μια περιοχή μεγάλης εμπορικής κίνησης στην Παροικία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos