Πάρος: Αναβρασμός ανάμεσα σε επαγγελματίες στο λιμάνι της Παροικίας (Βίντεο)

04 Μαϊος 2015 15:17

Όσο ο καιρός καλυτερεύει και οδεύουμε προς την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν, περίοδος η οποία αποτελεί πηγή εισοδήματος για την πλειονότητα των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο νησί, τόσο και εντείνονται τα προβλήματα που ανακύπτουν μεταξύ επαγγελματικών κλάδων στη «δύσκολη» περιοχή του λιμανιού.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται επαγγελματίες αυτοκινητιστές (οδηγοί ταξί), οι ίδιοι παρενοχλούνται επαγγελματικά από συγγενή κλάδο επαγγελματιών οι οποίοι προσπαθούν και αυτοί να βιοπορίσουν τις επιχειρήσεις τους στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ευρισκόμενοι προς άγραν πελατών, στο χώρο της πιάτσας των ταξί.
Η «αταξία» όμως που επικρατεί στο λιμάνι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω του μεγάλου φόρτου επισκεπτών που δέχεται, σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα των υποδομών του περιβάλλοντος χώρου, γίνεται συχνά αιτία των τριβών μεταξύ των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται εκεί. Οι τριβές αυτές, δικαιολογημένες ή μη, χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής από τους αρμόδιους φορείς.

Η πρώτη και η τελευταία εικόνα που αποκομίζει ο επισκέπτης της Πάρου από το νησί είναι βεβαίως το λιμάνι. Όλοι λοιπόν θα πρέπει να λειτουργήσουν προς την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται. Πρωτίστως βέβαια θα πρέπει οι ίδιοι οι επαγγελματίες να απαιτούν και να διεκδικούν όλα όσα ορίζονται μέσα από τους κανόνες και τους νόμους της πολιτείας. Ωστόσο, θα πρέπει ταυτόχρονα να σέβονται την επαγγελματική δραστηριότητα άλλων επαγγελματικών κλάδων.
Στο βίντεο που εστάλη στο psts.gr διαφαίνεται μέρος του προβλήματος . Το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία negative για ευνόητους λόγους.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos