Έτοιμη το Δεκέμβριο η «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων» στη Μάρπησσα (Φωτό + Βίντεο)

05 Μαϊος 2015 19:01

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής της «Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και Αθλητικών εκδηλώσεων» στη Μάρπησσα Πάρου.

Μετά από επίσκεψη, την Πέμπτη 30 Απριλίου, του Δημάρχου Πάρου κ. Κωβαίου συνοδεία της Αντιδημάρχου κας Σαρρή και της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας κας Αντωνοπούλου, στο χώρο του εργοταξίου, έγινε γνωστό ότι το έργο θα παραδοθεί, έτοιμο πια, στην τοπική κοινωνία τον Δεκέμβριο του 2015 καθώς οι εργασίες αυτή τη στιγμή προχωρούν και θα συνεχίσουν να προχωρούν με εντατικό ρυθμό χάρη στις καλές καιρικές συνθήκες της εποχής.
Ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους του έργου και να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι για το στάδιο των εργασιών αλλά και το χρόνο ολοκλήρωσης του έργου.
Ενός έργου πνοής για ολόκληρη της Πάρο, απόλυτα σύγχρονων προδιαγραφών, το οποίο θα καλύπτει τις αθλητικές ανάγκες των νέων του νησιού ενώ επιπλέον θα μπορεί να φιλοξενεί καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Το έργο αυτό, που αποτέλεσε όνειρο για την Πάρο και που τώρα υλοποιείται μετά από πολυετείς προσπάθειες, προβλήματα και καθυστερήσεις γίνεται πλέον πραγματικότητα χάρη στη συλλογική προσπάθεια τοπικών αρχών και πολιτών, του Δήμου Πάρου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos