Νάουσα: Εν αναμονή της λειτουργίας της ηλεκτρονικής μπάρας στην πλατεία

12 Μαϊος 2015 12:04

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι το Σάββατο 16 Μαΐου είναι πολύ πιθανόν να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει η ηλεκτρονική μπάρα στην πλατεία της Νάουσας.

Μέχρι στιγμής έχει τοποθετηθεί ο μηχανισμός εκτός από την μπάρα.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παραλάβουν την κάρτα με την οποία θα έχουν πρόσβαση στην πλατεία της Νάουσας θα πρέπει να κάνουν αίτηση στο Δημαρχείο ή στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.
Σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες η κάρτα θα λειτουργεί για τις ώρες τροφοδοσίας των καταστημάτων από 7 το πρωί έως 3 το μεσημέρι και εν συνεχεία θα απενεργοποιείται.

Όσον αφορά τους μόνιμους κατοίκους της περιοχής , τον ιερέα της εκκλησίας ή επαγγελματίες με δυνατότητα 24ωρης πρόσβασης στο χώρο, (π.χ φαρμακοποιός) θα δοθεί ειδικό τηλεκοντρόλ για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής μπάρας.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, η ΕΟΔ που είναι αυτονόητο ότι ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στην πλατεία.



Σχετικά ανακοίνωση εξέδωσε και η Δημοτική Κοινότητα Νάουσας:
Όσοι δικαιούχοι επιθυμούν να παραλάβουν ηλεκτρονική κάρτα για την μπάρα που τοποθετήθηκε στην είσοδο της πλατείας στην Νάουσα, να κάνουν αίτηση προς τον Δήμο Πάρου.
Μπορούν να την καταθέσουν και στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Νάουσα 11–5-2015
Από τη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos