Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία νέου αεροδρομίου Πάρου

23 Ιουνίου 2015 14:54

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015, έληξε η προθεσμία που είχε δοθεί από την πρόσκληση ενδιαφέροντος μελετητών, για τη σύνταξη των μελετών που απαιτούνται για τη δημιουργία των προσωρινών εγκαταστάσεων του νέου αερολιμένα Πάρου.


Κατατέθηκαν δυο προσφορές οι οποίες θα αξιολογηθούν από τους τεχνικούς σύμβουλους της ΑΜΚΕ, προκειμένου να προχωρήσουμε στην ανάθεση της σύνταξής τους από το μελετητή που θα επιλεγεί. Σημειώνεται ότι αντίγραφα των προσφορών στάλθηκαν στην ΥΠΑ, προκειμένου να διατυπωθούν τυχόν παρατηρήσεις.
Η ΑΜΚΕ με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα εξακολουθήσει να επιδιώκει την κατά το δυνατόν συντομότερη λειτουργία του νέου αεροδρομίου Πάρου. Στο πλαίσιο αυτό πέρα από τις προσπάθειες που καταβάλει για τη δημιουργία των απαραίτητων για τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου εγκαταστάσεων, τις οποίες και δρομολογεί με τη στήριξη των πολιτών, θα μετέχει και σε οποιαδήποτε σύσκεψη προγραμματιστεί με την πολιτική ηγεσία προκειμένου να συμβάλει στην εξεύρεση οριστικής λύσης στο πρόβλημα της κατασκευής των μόνιμων εγκαταστάσεων εδάφους του αεροδρομίου.

Η λειτουργία του νέου αεροδρομίου το ταχύτερο δυνατόν είναι επιτακτική ανάγκη και καλούμε για ενημέρωση όλους τους πολιτικούς παράγοντες Πάρου και Αντιπάρου, έντυπα και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης για τις τρέχουσες εξελίξεις ώστε να μην δημιουργούνται παρερμηνείες και λανθασμένες εντυπώσεις. Οι απλοί πολίτες Έλληνες και αλλοδαποί έχουν ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια και αυτό μας δίνει τη νομιμοποίηση να συνεχίσουμε κλείνοντας τα αυτιά μας στις σειρήνες της απραξίας.

Πάρος, 19 Ιουνίου2015
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜKE

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos