Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 28 Οκτωβρίου 2015 η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου

29 Οκτωβρίου 2015 13:50

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 28 Οκτωβρίου 2015 η εκδήλωση που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου με αφορμή την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» περιελάμβανε :

 

· την ομιλία του Εκπαιδευτικού & Συγγραφέα κ. Παναγιώτη Πατέλλη, με θέμα :« Πώς έζησα την πρώτη μέρα του πολέμου του 1940, στο νησί μου »

και

· την ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου κ. Κωνσταντίνου Ροδόπουλου, με θέμα: « Η μυστική βάση της Αντιπάρου ».

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας Πάρου υπό την Διεύθυνση της Καθηγήτριας Μουσικής κ. Βιολέτας Στενού.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας και ο Δήμαρχος Πάρου.

Ως Έπαρχος Πάρου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εκπαιδευτικό & Συγγραφέα κ. Παναγιώτη Πατέλλη και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μαρπησσαίων & Αρχιλοχιτών κ. Κων/νο Ροδόπουλο για τις αξιόλογες ομιλίες τους ,

τον Διευθυντή κ. Νικόλαο Μαρινάκη, τον σύλλογο διδακόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και την καθηγήτρια μουσικής κα Βιολέτα Στενού μαζί με τα παιδιά της χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας Πάρου για τις ωραίες μουσικές μελωδίες τους.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου «Αρχίλοχος» κ. Γιώργο Γεμελιάρη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, για την παραχώρηση της αίθουσας και την βοήθεια τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η αξιοποίηση της ιστορικής γνώσης αποτελεί μια ευκαιρία υπενθύμισης και προβολής αξιών θεμελιώδους σημασίας, όπως η προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos