Οριστικό καθώς φαίνεται το κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας…

16 Φεβρουαρίου 2016 12:20

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, ειλημμένη καθώς φαίνεται, είναι η απόφαση για το οριστικό κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού στη Νάουσα της Πάρου.


Η απόφαση αυτή, δεν αφορά μόνο τη Νάουσα, αλλά εντάσσεται στο γενικότερο επιτελικό σχεδιασμό της Ελληνικής Αστυνομίας να καταργηθεί η λειτουργία Αστυνομικών Σταθμών σε ορισμένες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Το ζήτημα της επαρκούς αστυνόμευσης της Νάουσας εν όψει αυτής της προοπτικής, παραμένει άλυτο, καθώς τοπικές αρχές και πολίτες εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους πάνω στο θέμα της ασφάλειας του οικισμού. Απογυμνωμένη από αστυνομική παρουσία η Νάουσα, ειδικά το καλοκαίρι, όταν κατακλύζεται από δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών, θα είναι άραγε σε θέση να αντιμετωπίσει τυχόν ανακύπτοντα προβλήματα δημόσιας τάξης και παραβατικότητας;

Το ζήτημα παραμένει σοβαρό και οι ανησυχίες των πολιτών είναι εύλογες γιατί αφορούν την ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών σε έναν από τους κορυφαίους και πολυπληθέστερους πανελλαδικά τουριστικούς προορισμούς.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos