Μεταφορά εξυπηρέτησης ΟΑΕΕ στον Πειραιά

12 Απριλίου 2016 18:30

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι ασφαλιζόμενοι του ΟΑΕΕ στο νησί της Πάρου αλλά και της Αντιπάρου, ανήκουν στον ΟΑΕΕ της Νάξου, με αποτέλεσμα κάθε επιχειρηματίας να υποχρεούται να μετακινηθεί για μία απλή θεώρηση του βιβλιαρίου του.

Μέχρι πρότινος ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου για την διευκόλυνση των μελών του, εξυπηρετούσε τη διαδικασία αυτή σε συνεργασία με τον ΟΑΕΕ της Σύρου.

Το τελευταίο διάστημα όμως ο σύλλογός μας δε μπορεί να εξυπηρετηθεί από τον ΟΑΕΕ της Σύρου, αφού δεν ανήκουμε σε αυτόν και θα πρέπει η εξυπηρέτηση να γίνεται από τον ΟΑΕΕ της Νάξου, όπου η εξυπηρέτηση δια μέσω τηλεφώνου αποδεικνύεται αδύνατη.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ασφαλιζόμενοι του ΟΑΕΕ να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν, αλλά και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου να μη μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τα μέλη του, τα οποία θα πρέπει πάλι να μετακινούνται στο νησί της Νάξου για τη θεώρηση των βιβλιαρίων τους.

Κατά το συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Απριλίου συζητήθηκε το 4ο Θέμα: «Ενημέρωση και συζήτηση για εξυπηρέτηση των μελών μας από τον ΟΑΕΕ Πειραιά αντί της Νάξου» όπου πάρθηκε η απόφαση:

1) Να συνεχίσουμε να ανήκουμε στον ΟΑΕΕ της Νάξου χωρίς εξυπηρέτηση 
2) Να μεταφερθούμε στον ΟΑΕΕ του Πειραιά όπου η μετάβαση είναι ευκολότερη αλλά και
συχνότερη και χρησιμότερη. 
Παρακαλούνται τα μέλη μας όπως σημειώσουν x στην επιλογή με την οποία συμφωνούν και να μας την αποστείλουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 22840 22262 είτε να την καταθέσουν στα γραφεία του συλλόγου μας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 13:30.

Με ιδιαίτερη τιμή
για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Αλιπράντης Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos