Ανεμοδαρμένη Νάουσα...λίγο πριν την Ανάσταση!

30 Απριλίου 2016 18:05

Το έντονο βοριαδάκι που φυσάει από το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Νάουσα της Πάρου φαίνεται πως άλλαξε τα σχέδια των κατοίκων αλλά των πολλών επισκεπτών που ομολογουμένως κατέκλυσαν τον οικισμό για τον εορτασμό του Πάσχα.

Μεσημέρι Μ. Σαββάτου και όπως θα δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες ο καιρός της Νάουσας δεν ήταν σύμμαχος των επισκεπτών και του τουριστών για ξένοιαστες βόλτες λίγες ώρες πριν την Ανάσταση!
Οι περισσότεροι προτίμησαν να παραμείνουν μέσα στα καταστήματα εστίασης, ο κόσμος που κυκλοφορούσε ήταν λιγοστός και στο γραφικό πανέμορφο λιμανάκι το αφρισμένο κύμα έσκαγε απότομα αποθαρρύνοντας έτσι τον κόσμο να απολαύσει στιγμές γαλήνης και ηρεμίας δίπλα του.

Το αναπάντεχο γύρισμα του καιρού στην εκπνοή του Απρίλη, στην καρδιά της άνοιξης, ήταν πράγματι απρόσμενο.. Για του λόγου το αληθές η μαρίνα της Νάουσας είναι άδεια από σκάφη λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός ανήμερα το Πάσχα θα είναι καλύτερος ελπίζοντας να δούμε τη συνηθισμένη πολυπληθή υπαίθρια εικόνα που συναντάμε κάθε χρόνο στη Νάουσα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos