Μegayacht Ρώσου μεγιστάνα κατέπλευσε στην Πάρο!

03 Μαϊος 2016 14:26

Το υπερπολυτελές megayacht «Ocean Victory» που ανήκει σε Ρώσο μεγιστάνα, κατέπλευσε στο φυσικό, απάνεμο λιμάνι της Νάουσας τη Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου, μια ημέρα νωρίτερα απ΄ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Το εντυπωσιακό πλωτό παλάτι «Ocean Victory» μήκους 140 μέτρων, φιλοξενεί εκτός από τον Ρώσο μεγιστάνα τη δεκαμελή παρέα του, και αποτελείται από πλήρωμα πενήντα περίπου ατόμων έτοιμων να παράσχουν τις υπηρεσίες τους στην εκλεκτή συντροφιά.
Οι επιβάτες του χλιδάτου γιότ περιηγήθηκαν χθες τη Νάουσα ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένο να επισκεφθούν άλλα ενδιαφέροντα αξιοθέατα της Πάρου και πιθανόν της Αντιπάρου.

Το πλωτό θέρετρο θα παραμείνει τουλάχιστον για μια ακόμη ημέρα στην Πάρο ενώ κατόπιν θα αποπλεύσει με προορισμό άλλα Κυκλαδονήσια.
Το τουριστικό γραφείο που πρακτορεύει το γιότ είναι το Α1 Σαντοριναίος και πράκτορες είναι οι Νίκος Σαντοριναίος και Βαγγέλης Ρούσσος.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos