Ολοκληρώνεται το έργο που δίνει τέλος στη «λίμνη» του Καρνάγιου

04 Μαϊος 2016 16:56

Προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι οικοδομικές εργασίες του έργου του Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου που αφορούν στη διευθέτηση των όμβριων υδάτων στην περιοχή του Καρνάγιου Παροικίας κοντά στο αρχαίο νεκροταφείο.

Με την ολοκλήρωση του έργου, αναμένεται να δοθεί τέλος στη «λίμνη» που μέχρι τώρα δημιουργούνταν εξαιτίας των βρόχινων νερών και αυτό θα επιτευχθεί με τη διαπλάτυνση του καναλιού ώστε τα ύδατα να χύνονται απευθείας στη θάλασσα αντί να λιμνάζουν λόγω της μέχρι σήμερα κλίσης και ροής τους προς τα αριστερά.

Όπως φαίνεται από την εξέλιξη των εργασιών στις φωτογραφίες, το πλακόστρωτο έχει ήδη ολοκληρωθεί ενώ απομένει η διαπλάτυνση του καναλιού με το γκρέμισμα του αριστερού τοίχου ώστε το πλάτος του καναλιού να αντιστοιχεί στο πλάτος της πλακοστρωμένης επιφάνειας.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Μαίου αφότου ασφαλτοστρωθεί η περιοχή και ο δρόμος μπροστά από το Καρνάγιο.





Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos