ΕΣΠάρου: Πραγματοποίηση συμβουλίου παρουσία Προέδρου τοπικής Ν.Δ.

16 Μαϊος 2016 22:00

Τθν Παραςκευι 13 Μαΐου 2016 πραγματοποιικθκε το προγραμματιςμζνο ςυμβοφλιο του Εμποροεπαγγελματικοφ Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου. Στο ςυμβοφλιο παρευρζκθκε ςε ςυνάντθςθ γνωριμίασ θ Πρόεδροσ τθσ τοπικισ τθσ Νζασ Δθμοκρατίασ κ. Ιφιγζνεια Χατηθγεωργίου, κακϊσ επίςθσ και οι τομεάρχεσ κ. Βάςω Αλιπράντθ και κ. Αικατερίνθ Λουκι.


Το ςυμβοφλιο άνοιξε με ςυηιτθςθ για τα προβλιματα που αντιμετωπίηουν οι ζμποροι τθσ Πάρου. Σαν πρωτεφον κζμα δόκθκε αυτό του ΟΑΕΕ, όπου ο Πρόεδροσ κ. Απόςτολοσ Αλιπράντθσ εξζκεςε το πρόβλθμα αναφζροντασ ότι επιβάλλεται θ μεταφορά του ΟΑΕΕ από τθ Νάξο ςτον Πειραιά, θ οποία και αναμζνεται να πραγματοποιθκεί άμεςα.

Η παρακολοφκθςθ του ςυμβουλίου από τθν πρόεδρο και τισ τομεάρχεισ τθσ τοπικισ τθσ Νζασ Δθμοκρατίασ διιρκεςε μζχρι το τζλοσ αυτοφ, λόγο του μεγάλου ενδιαφζροντοσ των κεμάτων, και ζγινε ανταλλαγι απόψεων ςτα υπόλοιπα κζματα. Ανάμεςα ςτα κζματα αυτά ςυηθτικθκε το παραεμπόριο και οι παράγκεσ των ανεξζλεγκτων παραγωγϊν, όπου πάρκθκε απόφαςθ να καταγγελκεί το κζμα ςτθν περιφζρεια και ςτο Υπουργείο Αγροτικισ Ανάπτυξθσ με κοινοποίθςθ ςτθν ειςαγγελία.
Ακόμα ςυηθτικθκε το master plan του λιμανιοφ, όπου πάρκθκε ομόφωνα θ απόφαςθ, να μθ ςυμπεριλαμβάνεται μζςα θ φράςθ «εμπορικό λιμάνι», και τα εμπορικά πλοία να φιλοξενοφνται μόνο και εφόςον χρειάηεται όπωσ ακριβϊσ ςυνζβαινε μζχρι ςιμερα, απόφαςθ θ οποία κα ςταλεί με επιςτολι ςτθν εταιρεία που ζχει αναλάβει τθν εκπόνθςθ τθσ μελζτθσ του κζματοσ. Αποφαςίςτθκε να ηθτθκεί ςφντομα για το επόμενο ζτοσ να μειωκεί ο χρόνοσ τθσ χρθςιμοποίθςθσ του λιμζνα τθσ Παροικιάσ για αδρανι υλικά.

Τζλοσ αποφαςίςτθκε να κινθτοποιθκοφν οι φορείσ των νθςιϊν μασ, περιφζρεια , Διμοσ Πάρου και λιμενικό ταμείο ϊςτε το ζργο του εμπορικοφ λιμανιοφ που προςωρινά μεταφζρκθκε ςτθ Νάξο, όπωσ ακοφγεται, να επανζλκει ςτον προγραμματιςμό και να δρομολογθκεί για να καλφψει τισ διαρκϊσ αυξανόμενεσ ανάγκεσ των νθςιϊν μασ.

Με ιδιαίτερθ τιμι για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικοφ Συλλόγου

Ο Πρόεδροσ                                       Ο Γεν. Γραμματζασ
Απόςτολοσ Αλιπράντθσ                        Ηλίασ Κρθτικόσ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos