«Καυτές καρέκλες» στο λιμανάκι της Νάουσας Πάρου!

17 Μαϊος 2016 12:10

Οι αυξήσεις στις τιμές μίσθωσης που επιβαρύνουν τα τραπεζοκαθίσματα στο περίφημο λιμανάκι της Νάουσας προκαλούν σοκ!

Το νέο κόστος για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο λιμανάκι, φθάνει στο ιλιγγιώδες ποσό των 120 ευρώ ανά τ. μέτρο, η παραλιακή ζώνη της Νάουσας αγγίζει τα 90 ευρώ ανά τ. μέτρο ενώ παρόμοιες αυξήσεις προβλέπονται από το Υπ. Οικονομικών και για άλλα φημισμένα σημεία και παραλίες της Πάρου.

Πραγματικά «καυτές» θα είναι από εδώ και στο εξής οι καρέκλες, οι ξαπλώστρες και τα είδη θαλάσσιας αναψυχής τα οποία θα «καίνε» όχι βέβαια εξαιτίας του ήλιου αλλά λόγω της απογείωσης στις τιμές ενοικίασης που μοιραία θα επιβαρύνουν και τον τουρίστα.
Η είδηση των υπερδιπλάσιων αυξήσεων έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον επαγγελματικό κόσμο της Νάουσας ενώ βρισκόμαστε ήδη στην αρχή της τουριστικής σεζόν και το νέο εισπρακτικό μέτρο φαίνεται να βγάζει εκτός προϋπολογισμού τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Είναι εύλογο ότι η απόφαση περί των υπέρογκων αυξήσεων θα πρέπει να αρθεί, ο Δήμος θα πρέπει να κινηθεί σύντομα προς αυτή την κατεύθυνση γιατί η Πάρος και δη το δημοφιλέστερο σημείο της, η Νάουσα, δεν αντέχουν αυτές τις παράλογες αυξήσεις που δεν μπορούν πια να καλυφθούν όση μαζικότητα κι αν έχει η συρρικνωμένη τα τελευταία χρόνια τουριστική περίοδος. Είναι μύθος ότι ο τουριστικός κλάδος αντέχει και ευημερεί. Είναι επίσης μύθος ότι ο τουρίστας θα χρυσοπληρώσει τις διακοπές του αρκεί να βρεθεί στο μαγευτικό μέρος της αρεσκείας του.

Τα «χρυσά» για το Υπ. Οικονομικών τραπεζοκαθίσματα αλλά «καυτά» επίσης για τους επαγγελματίες και τουρίστες στο λιμανάκι της Νάουσας, είναι βέβαιο ότι δεν αντέχουν το βάρος της πρόσφατης απόφασης του Υπ. Οικονομικών.

Περισσότερα για τις αυξήσεις διαβάστε εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos