Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του

25 Μαϊος 2016 15:38

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του και ιδιαίτερα τους νέους αιμοδότες του για την προσφορά τους στην επιτυχία της εαρινής αιμοληψίας.


Φίλοι αιμοδότες, για άλλη μια φορά δώσατε δυναμικό παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 614 συμμετοχές, προσφέροντας 570 φιάλες αίματος.
Η επιτυχία των αιμοληψιών στο νησί μας οφείλεται στη δική σας ολοπρόθυμη συμμετοχή, που αποδεικνύει ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έπαψαν να δίνουν το παρόν στη ζωή.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω : Το κλιμάκιο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», το Βελέντζειο Ίδρυμα, το Κέντρο Υγείας Πάρου, το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Αντιπάρου, το Σύλλογο Γυναικών Αντιπάρου, τη κοινοπραξία Φέρυ-μποτ, τη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας, τους Συλλόγους Πάρου και Αντιπάρου, τα ΜΜΕ και όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εαρινής αιμοληψίας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

H Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Φραγκούλη Μαρουσώ         Μαούνης Χριστόδουλος

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου - Αντιπάρου ευχαριστεί θερμά τo Βελέντζειο Ίδρυμα Πάρου για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας, με το ποσό των 3000 € εις μνήμη της αειμνήστου προέδρου μας Μαρίας Ναυπλιώτη.
Ένα μέρος του ποσού αυτού κάλυψε τις λειτουργικές ανάγκες της εαρινής αιμοληψίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos