Πάρος: Το πλοίο της μεγάλης φυγής! (Βίντεο)

21 Ιουνίου 2016 11:06

Απόγευμα Δευτέρας 20 Ιουνίου και το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, έφθασε για τους πολλούς εκδρομείς που κατέκλυσαν την Πάρο στο τέλος του. Η εικόνα στο λιμάνι μιλάει από μόνη της.

Χιλιάδες επισκέπτες περιμένουν υπομονετικά για την επιβίβασή τους στο πλοίο της γραμμής, αύριο ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα και η δροσερή τριήμερη απόδραση στην Πάρο κάπου εδώ φαίνεται να τελειώνει!

Το ελαφρύ βοριαδάκι που φυσάει ανέμελα παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις και οδηγεί το ταξίδι της επιστροφής σε γαλήνια, σχεδόν ακύμαντα νερά.
Άλλο ένα εκδρομικό τριήμερο, και στις αποσκευές των επισκεπτών της Πάρου την ώρα της μεγάλης φυγής προς την πρωτεύουσα, βρίσκονται όμορφες εικόνες μιας ήρεμης Πάρου που αρχίζει να ζωντανεύει τουριστικά λίγο πριν τα μεγάλα κύματα επισκεπτών του Ιουλίου και Αυγούστου.

Ο καύσωνας αρχίζει να φθίνει, αλλά λίγο τον ένιωσαν όσοι ταξίδεψαν μέχρι την Πάρο για μια ανάσα δροσιάς. Καλή επιστροφή λοιπόν σε όλους τους επισκέπτες και φίλους της Πάρου!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos