Βλάβη Ε/Γ- Ο/Γ πλοίου στην Σίφνο «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ»

23 Ιουνίου 2016 01:14

Ενημερώθηκε βραδυνές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σίφνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ» Ν.Π 10801 για περιστατικό θραύσης δεξιού συρματόσχοινου του κυρίως καταπέλτη κατά την διαδικασία απόπλου του πλοίου από τον οικείο λιμένα.

Εν λόγω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, είχε καταπλεύσει στο λιμάνι Σίφνου από τη ν.Σέριφο με 116 επιβάτες, 22 ΙΧΕ οχήματα, 08 δίκυκλα και 10 Φ/Γ οχήματα, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Κύθνο – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο – Φολέγανδρο – Σίκινο – Ίο – Θήρα.

Οι ανωτέρω επιβάτες αποβιβάστηκαν από το πλοίο και με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας θα φιλοξενηθούν σε καταλύματα της περιοχής μέχρι να προωθηθούν στον προορισμό τους.

Από το Λιμενικό Σταθμό Σίφνου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ» μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos