Μεταφορά εξυπηρέτησης ΟΑΕΕ από Νάξο στον Πειραιά

21 Οκτωβρίου 2016 13:11

Μετά από το αίτημα του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου και των μελών του, αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΕ τα δικαιώματα της Πάρου και της Αντιπάρου να μεταφερθούν από τη Νάξο όπου βρίσκονταν, στον Πειραιά με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων.

Συγκεκριμένα τα δικαιώματα των ασφαλισμένων θα μεταφερθούν στη διεύθυνση: Λεωχάρους 26 Πειραιάς ΤΚ 18531. Τηλέφωνα εξυπηρέτησης κοινού: 210 4146808 – 9 , 210 4146854.

Με επόμενο Δελτίο μας θα σας ενημερώσουμε για την έναρξη εξυπηρέτησης από τον ΟΑΕΕ του Πειραιά. Μέχρι τότε η εξυπηρέτηση θα συνεχίσει να πραγματοποιείται από τον ΟΑΕΕ της Νάξου.

Επιπλέον το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΕ δεσμεύτηκε, εφόσον πραγματοποιηθεί το ταμείο ΕΦΚΑ (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλησης), δηλαδή η ενοποίηση όλων των ταμείων κύριας ασφάλησης και πρόνοιας, τα χαρτιά των ασφαλισμένων να επιστραφούν στην Πάρο ώστε οι πολίτες των νησιών μας να μην αναγκάζονται να ταξιδέψουν για να εξυπηρετηθούν.

Με ιδιαίτερη τιμή
το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Αλιπράντης                   Ηλίας Κρητικός

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos