Χριστουγεννιάτικες δράσεις της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου

24 Δεκεμβρίου 2016 15:19

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου πιστή στην υπόσχεσή της να είναι κοντά αλλά και μέσα στην κοινωνία πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις χριστουγεννιάτικες δράσεις αγάπης που σχεδίασε. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Ξενοδοχείο Αργώ από φίλους και μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου.


Στη συνέχεια παραδόθηκαν στη «Στέγη Αγάπης» προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες στο νησί μας. Η μεγάλη συμμετοχή αλλά και η επιτυχία του εγχειρήματος απέδειξε ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη είναι υπεράνω πολιτικών πεποιθήσεων και ότι η ανθρωπιά είναι το σημαντικότερο εφόδιο για έναν καλύτερο κόσμο.
Στις 21 Δεκεμβρίου η Πρόεδρος και Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. επισκέφθηκαν το γηροκομείο Πάρου, πρόσφεραν τρόφιμα για τους ηλικιωμένους και συνομίλησαν μαζί τους.
Οι Δράσεις αγάπης ολοκληρώθηκαν με τα βιβλία (λογοτεχνικά και βοηθήματα) που πρόσφεραν εκδοτικοί οίκοι και τα οποία θα δοθούν στο Γυμνάσιο και Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου προκειμένου να εμπλουτιστούν οι σχολικές Βιβλιοθήκες.
Σε αυτή τη μεγάλη προσφορά αγάπης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη, στους φίλους, στου συμπολίτες μας εκείνους που συνέτρεξαν στο σκοπό μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους πολιτευτές Κυκλάδων Γιώργο Βακόνδιο και Κατερίνα Μονογιού καθώς και το Φίλιππο Φόρτωμα, σύμβουλο Νομοθετικού και Κοινοβουλευτικού έργου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκη όχι μόνο γα την υλική αλλά και την ηθική αρωγή τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos