Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων την Κυριακή 22-1-2017, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος».

23 Ιανουαρίου 2017 18:18

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου κος Μ. Κωβαίος, ο Έπαρχος κος Κ. Μπιζάς, οι Αντιδήμαρχοι κος Εμ. Μαλαματένιος και Χρ. Χριστόφορος, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κος Αθ. Μαρινόπουλος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου κος Στ. Καραχάλιος, ο Πρόεδρος της ΣΥΔΙΣΑΠΑ κος Γ. Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος της ΚΠΠΑ κος Μ. Λεοντής, η Πρόεδρος της Μάρπησσας κα Αν. Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος της Αγκαιριάς κος Κ. Πούλιος, ο Λιμενάρχης κος Αν. Ραγκούσης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάρου κος Σπ. Λάβδας, εκπρόσωποι του Συλλόγου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ», του Συλλόγου Αιμοδοτών Πάρου Αντιπάρου, του Συλλόγου «ΑΤΛΑΝΤΙΣ» Άσπρου Χωριού, του Αθλητικού Ποδηλατικού Ομίλου Πάρου, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας, φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ομιλία του Πατέρα Σπυρίδωνα Φωκιανού, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξία του Εθελοντισμού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομη παρουσίαση της δράσης της ομάδας, που συνοδευόταν από οπτικό υλικό, από τον Πρόεδρο, κο Γεώργιο Μπαρμπαρίγο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Αρχιλόχου κο Γ. Γεμελιάρη και τα μέλη του Δ.Σ. για τη φιλοξενία στην αίθουσα του Συλλόγου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos