Απευθείας αεροπορική σύνδεση Πάρου και Κυκλάδων με Γερμανία!

23 Ιανουαρίου 2017 20:26

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sky Express η Πάρος και αρκετά κυκλαδονήσια θα συνθεθούν με απευθείας αερποροπορικές πτήσεις με Γερμανία.

Πιο συγκεκριμένα οι νέες αυτές πτήσεις θα ξεκινήσουν τις 4 Μαΐου 2017 από Βρέμη και 12 Ιουνίου 2017 από Νυρεμβέργη.
Για τις νέες πτήσεις και την απευθείας σύνδεση με Γερμανία η Sky Express εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η Sky Express και η Germania ενώνουν τις δυνάμεις τους, αφού υπέγραψαν τη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, συμφωνία με την οποία οι δύο αεροπορικές εταιρείες θα προσφέρουν πτήσεις με κοινό κωδικό (code share agreement). Με τη συμφωνία αυτή, ουσιαστικά ενώνονται οι προορισμοί που εξυπηρετεί η Sky Express με τους αντίστοιχους της Germania, γεγονός που αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στον τουρισμό των προορισμών που εξυπηρετεί η ελληνική εταιρεία.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής, η Germania θα προσθέσει νέες πτήσεις από τις 4 Μαΐου 2017 από Βρέμη και από 12 Ιουνίου 2017 από Νυρεμβέργη προς την Αθήνα, προκειμένου οι επιβάτες της να μπορούν να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά μέσω της Sky Express. Οι προορισμοί στους οποίους πλέον αποκτούν απευθείας πρόσβαση από και προς τη Γερμανία και οι οποίοι εξυπηρετούνται από την ελληνική αεροπορική εταιρεία είναι το Ηράκλειο, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Πάρος, η Νάξος, η Μήλος, η Σύρος, η Σκιάθος, η Ζάκυνθος, η Χίος, η Κάρπαθος, τα Κύθηρα, η Ικαρία, η Αστυπάλαια και η Σητεία. Αντίστοιχα, επιβάτες από τους συγκεκριμένους προορισμούς μπορούν να ταξιδέψουν προς τη Γερμανία, κλείνοντας το εισιτήριό τους στη Sky Express.

Η προσφορά πτήσεων με κοινό κωδικό θα ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ αναμένεται να επεκταθεί με την προσθήκη επιπλέον συνδέσεων με άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sky Express, κα Νίκη Καραγκουλέ - Καραγεώργου δήλωσε: «Η συνεργασία με τη Germania είναι στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και του δικτύου μας. Οι πτήσεις κοινού κωδικού δίνουν την ευκαιρία στους επιβάτες από την Γερμανία, μέσω εξατομικευμένων πακέτων να απολαύσουν τις διακοπές τους στα πανέμορφα νησιά μας, ενισχύοντας σημαντικά τον τουρισμό στους προορισμούς τους οποίους εξυπηρετεί η Sky Express».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Germania, κ. Karsten Balke, δήλωσε: «Η συμφωνία για την προσφορά πτήσεων με κοινό κωδικό δίνει την ευκαιρία στις δύο εταιρείες να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Για πολλά χρόνια, οι επιβάτες μας απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας προς την Ελλάδα και τώρα η διασύνδεση με την Αθήνα τους δίνει πλέον ακόμα περισσότερες δυνατότητες”.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos