Μετά την παρατεταμένη ανομβρία… άνοιξαν οι ουρανοί στην Πάρο!

24 Ιανουαρίου 2017 19:03

Μπορεί το 2016 και δη οι τελευταίοι μήνες του να μας αποχαιρέτησαν με παρατεταμένη ανομβρία για το νησί της Πάρου, φαίνεται όμως ότι ο πρώτος μήνας του 2017 τελειώνει οσονούπω «αγριεμένος» και αρκετά βροχερός!

Συγκεκριμένα παρατεταμένες βροχοπτώσεις παρατηρούνται σε ολόκληρη την Πάρο από το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου. Η βροχή, έντονη κατά διαστήματα, συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και είχε ως αποτέλεσμα να φουσκώσουν ποτάμια και ρέματα σε ολόκληρο το νησί.

Σε Παροικία, Νάουσα, Λεύκες, Μάρμαρα, Πρόδρομο, Μάρπησσα και Αλυκή η εικόνα ήταν περίπου η ίδια. Μουσκεμένοι δρόμοι, πολύ νερό σε τρεχούμενα πλέον ποτάμια και βαθιά ποτισμένο χώμα που ωστόσο δεν προκάλεσε ζημιές μέχρι στιγμής.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ήταν και η κίνηση στο οδικό δίκτυο της Πάρου ωστόσο συνιστάται επαγρύπνηση και προσοχή καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας η βροχόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί και κατά τις πρώτες νυχτερινές ώρες της Τρίτης 24 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από χθές Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 έως σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ο υετός για την Πάρο ήταν στα 25 χιλιοστά, ενώ από τις αρχές του μήνα καταγράφηκε στα 116 χιλιοστά.

Προσοχή λοιπόν χρειάζεται και για απόψε το βράδυ τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους πεζούς.
Κατά την Ε.Μ.Υ., το φαινόμενο της παρατεταμένης και κατά τόπους ισχυρής βροχόπτωσης, αναμένεται να παρουσιάσει ύφεση κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos