Ορμητικός χείμαρρος στο κέντρο της Νάουσας! Σοβαρά προβλήματα λόγω σφοδρής βροχόπτωσης σε ολόκληρη την Πάρο…(Φωτό)

24 Ιανουαρίου 2017 21:37

Βρέχει καταρρακτωδώς από τις 8 περίπου το βράδυ της Τρίτης 24 Ιανουαρίου σε ολόκληρη την Πάρο, και η σφοδρότατη αυτή βροχόπτωση έρχεται να προστεθεί στην ήδη «μουσκεμένη» Πάρο αφού τις δύο τελευταίες μέρες το νησί «πνίγηκε» από παρατεταμένες κατά τόπους ισχυρές βροχές.

Η νύχτα προμηνύεται δύσκολη αν το φαινόμενο συνεχιστεί για ώρα ενώ στη Νάουσα και όχι μόνο, ήδη έχουν φανεί τα πρώτα δυστυχώς προβλήματα καθώς βούλιαξε κυριολεκτικά το κεντρικότερο σημείο της!

Από τη διασταύρωση του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στα χωριά μέχρι το λιμανάκι και το γεφύρι της, το γνωστό σημείο του ποταμού που το καλοκαίρι λειτουργεί ως πολυσύχναστος χώρος στάθμευσης, έχει μετατραπεί σε σφοδρό ορμητικό χείμαρρο και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το ύψος του νερού φτάνει σε ορισμένα σημεία το ένα μέτρο! Απροσπέλαστο παραμένει λοιπόν το πλημμυρισμένο ποτάμι ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στα περίχωρα της Νάουσας όπως και στο δρόμο που οδηγεί στις Κολυμπήθρες.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλες περιοχές του νησιού που επλήγησαν από την έντονη βροχόπτωση. Το νερό στις Λεύκες έφθασε σε ορισμένα σημεία το ενάμισι μέτρο ενώ δυστυχώς οδηγοί εγκλωβίστηκαν για ώρα στα οχήματά τους.

Ο δρόμος Παροικίας – Λευκών είναι αυτή τη στιγμή σχεδόν αδιάβατος ενώ βράχια που αποκολλήθηκαν σε ορισμένα σημεία φαίνεται να έχουν προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα προσβασιμότητας στην περιοχή.

Στον Πρόδρομο επίση, αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Ευτυχώς χωρίς να κινδυνέψουν οι επιβαίνοντες το όχημα απεγκλωβίστηκε με ειδικό μηχάνημα χωρίς τραυματισμούς.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν σε όσους κινούνται αυτή τη στιγμή στην Πάρο. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε με νέες αναρτήσεις μας.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos