Το λιμανάκι της Νάουσας Πάρου πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση! (Βίντεο)

16 Φεβρουαρίου 2017 22:35

Όλοι γνωρίζουμε το κοσμοπολίτικο και πανέμορφα γραφικό λιμανάκι της Νάουσας χάρη στη μαγευτική σαγήνη που αποπνέει η κυκλαδίτικη απλότητά του.

Το απερίγραπτα ωραίο αυτό φυσικό σκηνικό με τα ψαροκάικα και τα κατάλευκα οικήματα που αγκαλιάζουν μαγευτικά το μυχό του, πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε τηλεοπτική διαφήμιση πασίγνωστης ελληνικής μπύρας! 

 Με μια εξαιρετική μουσική και τραγουδιστική επένδυση, καταπληκτική φωτογραφία και κίνηση, το περίφημο λιμανάκι της Νάουσας γίνεται το σκηνικό της χαράς, του γλεντιού και του κεφιού της παρέας, κάτι που δεν απέχει πολύ από τη γνώριμη καλοκαιρινή εικόνα του όταν σφύζει από νεολαιίστικη ζωή και διασκέδαση!

Ένα λιμανάκι – όνειρο, πραγματικό στολίδι της Πάρου που συνδυάζει μοναδικά κυκλαδίτικη παράδοση και γοητεία ώστε δικαίως πρωταγωνιστεί στην καρδιά των παριανών και των επισκεπτών της Νάουσας και τώρα, μέσω της διαφήμισης, αναδεικνύεται αριστοτεχνικά όχι μόνο η απερίγραπτη ομορφιά του αλλά και η ψυχή του όταν γεμίζει από κόσμο!




 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos