H ΕΟΔ Κυκλάδων στην Αντίπαρο

23 Φεβρουαρίου 2017 15:04

Την Τετάρτη 22-2-2017, στην αίθουσα «Βασίλειος & Πηγή Καλουδά», μετά από πρόσκληση του Δήμου Αντιπάρου και της ΚΕΔΑ, τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν συνοπτικά τη δράση της ομάδας από την ίδρυσή της ως σήμερα.


Στη συνέχεια τα Πιστοποιημένα μέλη της ΕΟΔ παρουσίασαν την τεχνική Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, τη Θέση Ασφαλείας (Ανάνηψης), τρόπους αντιμετώπισης Πνιγμονής και τέλος τον ασφαλή τρόπο ακινητοποίησης τραυματία.
Η προσέλευση των πολιτών ήταν μεγάλη και όσοι το ζήτησαν είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της ΚΑΡΠΑ.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων ευχαριστούν το Δήμαρχο Αντιπάρου, κο Αναστάσιο Φαρούπο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ, κο Παναγιώτη Σφαλαγκάκο για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.
Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να εκπαιδεύονται σε απλές τεχνικές που μπορούν να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή και τα μέλη της ΕΟΔ είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν σ' αυτό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos