Ο θρυλικός «Γιάνναρος», Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Πάρο!

18 Ιουνίου 2017 18:33

Ο «μάγος» του μπάσκετ Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδελφό του θανάση βρέθηκαν στο νησί της Πάρου για τις ανάγκες των γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines, κάνοντας παράλληλα τις διακοπές τους επισκεπτόμενοι διάφορα σημεία του νησιού!

Οι Έλληνες «άσσοι» της παγκόσμιας καλαθοσφαίρισης, ο θρυλικός «Γιάνναρος» ή «Greek the Freak» και ο μικρότερος αδελφός του Θανάσης, γράφουν ιστορία ζώντας το δικό τους «success story», κάνοντάς μας όλους περήφανους για τις κορυφαίες διακρίσεις τους.

Ο Γιάννης στο μαγικό κόσμο του NBA κάθε φορά ξεσηκώνει εκατομμύρια κόσμου με τα περίφημα «μυθικά καλάθια» του, ενώ ο Θανάσης που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Ισπανία έκαναν τις περιηγήσεις τους σε διάφορες περιοχές της Πάρου

Βρέθηκαν στον Πρόδρομο, στην Αντίπαρο και δεν παρέλειψαν φυσικά να επισκεφθούν την Νάουσα όπου έφαγαν το βράδυ του Σαββάτου 17/6 με την παρέα τους. Μαγεύτηκαν από την γραφικότητα και την ομορφιά της κοσμοπολίτισσας Νάουσας και απόλαυσαν τη μοναδική θέα στο περίφημο λιμανάκι που τους εντυπωσίασε!



Εκεί, πήραν μια καλή γεύση από «θαλασσινή γαστρονομία» στο ιδανικότερο φυσικό περιβάλλον, δίπλα ακριβώς θάλασσα! Εκεί όπου εξαιρετικές ψαροταβέρνες, σερβίρουν τους εκλεκτότερους ψαρομεζέδες της Πάρου, φιλικά και φιλόξενα εδώ και χρόνια!

Στον περίφημο Τσαχπίνη (Ουζερί των Ναυτικών), επί παραδείγματι, το γνήσια παραδοσιακό ουζερί πλάι στο κύμα, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ολόφρεσκο ψάρι και νόστιμους θαλασσινούς μεζέδες που προσφέρονται σε φιλικό περιβάλλον με άψογη πάντα εξυπηρέτηση! Ή στο «Μάριο» με τα πεντανόστιμα πιάτα που φτιάχνονται πάντα από αγνά, εκλεκτότατα τοπικά υλικά, τα οποία αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο στη «δημιουργική» ελληνική κουζίνα του που ξεχωρίζει για τις υπέροχες θαλασσινές γεύσεις της!
Ή επίσης, στο εστιατόριο «Σιγή Ιχθύος» για φρέσκες ψαροκαταστάσεις, εξαιρετικά γευστικά ψαρομεζεδάκια ή υπέροχα πιάτα ελληνικής παραδοσιακής γαστρονομίας που τέρπουν και τον απαιτητικότερο ουρανίσκο στο υπέροχο περιβάλλον του λιμανιού της Νάουσας!

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, απόλαυσαν σίγουρα τις βόλτες τους στον νησί, μαγεύτηκαν από τη γραφικότητα της Πάρου και είχαν τη χαρά να γευτούν υπέροχα θαλασσινά πιάτα συνδυάζοντας την συμμετοχή στο διαφημιστικό σποτ με ξένοιαστες καλοκαιρινές διακοπές και απολαύσεις που τους άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos