Click στην Πάρο και όχι μόνο.

28 Απριλίου 2011 01:00

Νέες δυνατότητες, νέες υπηρεσίες για τους επισκέπτες και τους χρήστες μας! Συγκεκριμένα:

Εισάγουμε τη διαδραστικότητα, δηλαδή δίνουμε στο χρήστη τη δυνατότητα όχι μόνο να συμμετάσχει ο ίδιος με το άρθρο του ή το ρεπορτάζ του, αλλά και να διαμορφώνει τη διάταξη της ιστοσελίδας όπως ο ίδιος επιθυμεί! Και όλα αυτά με μία κίνηση!

Μέσα από οκτώ (8) ενότητες με τριανταμία (31) και πλέον κατηγορίες. Εισάγουμε μοντέρνο σχεδιασμό με θεματικές ενότητες.

Δημοσιεύστε τώρα μόνοι σας τη μικρή σας αγγελία εκμεταλλευόμενοι τις τεράστιες δυνατότητες προβολής της σε κάθε σημείο της χώρας ή του πλανήτη κάθε στιγμή του εικοσιτετραώρου!

Νομίζετε ότι αυτό ήταν όλο; Είμαστε ακόμα στην αρχή!

Ενημερωθείτε για τον καιρό έχοντας 8 διαφορετικές επιλογές και στη συνέχεια περιπλανηθείτε με τον κέρσορα στο Αιγαίο παρακολουθώντας μέσα από τον διαδραστικό χάρτη το πλοίο που σας ενδιαφέρει .Τέλος, ρίξτε μια ματιά στην ώρα ακριβούς άφιξης του πλοίου σας στο λιμάνι παρακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις!

Όσον αφορά τώρα στον διαδραστικό χάρτη της Πάρου, περιηγηθείτε στα σημεία που σας ενδιαφέρουν τα οποία θα εμπλουτιστούν σταδιακά.

Για όσους βλέπουν λίγη παραπάνω τηλεόραση, δείτε το πρόγραμμα, ρίξτε μια ματιά στο καθημερινό exit poll των εκπομπών των τηλεοπτικών καναλιών και ενημερωθείτε επίσης για τα αθλητικά, ποιο κανάλι , σε ποιο σπορ τι «παίζει».

Τώρα, αν ήρθε καιρός για ένα ταξιδάκι, περάστε από την ενότητα με τα χρήσιμα επιλέξτε αεροδρόμιο ή λιμάνι και όσο το σκέφτεστε ξεφυλλίστε και τις εφημερίδες!

Δεν τελειώσαμε ακόμα. Μάλλον τώρα αρχίζουμε...

Οργανώστε το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας μέσα από το εορτο – ημερολόγιο και εσείς που έχετε ακόμα λίγες μετοχές, πάρτε μια γεύση από το χρηματιστήριο! Και επειδή ξέρουμε ότι κάποιοι από εσάς «τρώγεστε» με το στοίχημα, δείτε live τα αποτελέσματα των αγώνων μπάσκετ και ποδοσφαίρου.

Ε, μη σας τα πούμε και όλα! Ψάξτε και λιγάκι μόνοι σας για τα υπόλοιπα, το γράφει και το ζώδιό σας και από ότι διαβάζουμε είναι ο μήνας σας! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές νέες δυνατότητες και υπηρεσίες ώστε να σας τις αναλύσουμε.

Μην ξεχάσετε βέβαια να επικολλήσετε τα logo μας, τα widget μας και να επισκεφθείτε το link διαφήμιση για να ενημερωθείτε γύρω από τις προσφορές μας.

Και φυσικά, όλα τα παραπάνω μέσα από μια μοντέρνα παρουσίαση με καλαίσθητο σχεδιασμό, λειτουργική δομή, σύγχρονες τεχνικές, πλούσια γραφικά, αλλά πάνω από όλα, με τη σφραγίδα του parianostypos.gr, του Ειδησεογραφικού, Ενημερωτικού Ιστότοπου που λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα την αμερόληπτη και ευρεία παρουσίαση των γεγονότων.

Έχουμε λοιπόν τη χαρά να σας καλωσορίσουμε στο νέο εγχείρημα των αναβαθμισμένων δυνατοτήτων μας, που γίνονται πλέον προσφερόμενες δυνατότητες για όλους εσάς, ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια μας στον γόνιμο χώρο του διαδικτύου!

Με εκτίμηση

www.parianostypos.gr



 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos