Συνεδρίαση διοικητικού συμβουλίου ΔΕΥΑΠ

30 Απριλίου 2011 12:07

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών

Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΜΑΪΟΥ 2011 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικίας-Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Έγκριση ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικής περιόδου 2010.

Θέμα2ο: Αίτημα Δ.Ε.Υ.Α.Π. προς το ΦΟΣΔΑ Δήμου Πάρου για παραχώρηση χρήσης 2,5 στρεμμάτων στο ΧΥΤΑ για εγκατάσταση θερμοκηπιακής μονάδας αποξήρανσης λυμματολάσπης των ΒΙΟ.ΚΑ.

Θέμα3ο: Έγκριση μελέτης για την «Επέκταση αποχετευτικού δικτύου από Συμπόσιο έως 1ο Δημοτικό Σχολείο Παροικιάς» και εκτέλεση του έργου με αυτεπιστασία.

Θέμα4ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια σωλήνων ύδρευσης αποχέτευσης» και ανάδειξη προμηθευτή.

Θέμα5ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια υλικών ύδρευσης αποχέτευσης», εξέταση ενστάσεων και ανάδειξη προμηθευτή.

Θέμα6ο: Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια υδρομετρητών» και ανάδειξη προμηθευτή.

Θέμα7ο:Παράταση μίσθωσης αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Θέμα8ο: Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης και λειτουργίας ΒΙΟ.ΚΑ. Μάρπησσας».

Θέμα9ο: Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες συντήρησης δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Π.».

Θέμα10ο: Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου «Οικοδομικές εργασίες και αποκαταστάσεις κατά και μετά την πραγματοποίηση έργων ύδρευσης-αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Π.».

Θέμα11ο: Αίτηση – υπόμνημα κ. Ξενοφώντα Σταυρογιάννη για κλοπή νερού από τον υδρομετρητή του.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Φραγκούλης Στέλιος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos