Τρίτη, 03 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου για την άφιξη επιβατών και οχημάτων στο νησί, κατά την περίοδο του Πάσχα, αφήνουν άφωνους και τους πιο αισιόδοξους σε προβλέψεις σχετικά με την τουριστική κίνηση των ημερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπερπολυτελές megayacht «Ocean Victory» που ανήκει σε Ρώσο μεγιστάνα, κατέπλευσε στο φυσικό, απάνεμο λιμάνι της Νάουσας τη Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου, μια ημέρα νωρίτερα απ΄ότι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι καλύτερες καιρικές συνθήκες και η σημερινή μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς, άλλαξαν την εικόνα στο λιμανάκι της Νάουσας το οποίο καθώς φαίνεται γέμισε από σκάφη αναψυχής το πρωί της Τρίτης 3 Μαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-04-2016 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας έξι υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 25, 28, 32, 38 και 43 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας του 45χρονου, που επίσης συνελήφθη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλά στην υγεία τους είναι οι 15 επιβαίνοντες δύο μικρών καταμαράν, που συγκρούστηκαν αργά το απόγευμα υπό αδιευκρίνιστη αιτία σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Λευκάδας με αποτέλεσμα και τα δύο σκάφη να προσαράξουν σε βραχώδη περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το Πάσχα... ο αγώνας για την «ανάσταση». Συσκέψεις με στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχει σήμερα ο Πρωθυπουργός ενόψει του Eurogroup της 9ης Μαΐου, κι ενώ ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει ξεκινήσει μπαράζ επαφών ανά την Ευρώπη προς άγραν συμμάχων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την Microsoft και διατίθεται σε περιορισμένες προς το παρόν χώρες σε iOS λειτουργικό

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Να αποζημιώσει με 55 εκατομμύρια δολάρια (47,6 εκατ. ευρώ) μια γυναίκα που ισχυρίστηκε ότι η χρήση των προϊόντων με τάλκη για προσωπική υγιεινή τής δημιούργησαν καρκίνο των ωοθηκών διατάχθηκε η εταιρεία Johnson & Johnson από ένα δικαστήριο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την οργισμένη αντίδραση του Πακιστάν προκάλεσε η δήλωση του φαβορί για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ότι θα υποχρεώσει τη χώρα να απελευθερώσει έναν φυλακισμένο πακιστανό γιατρό που πιστεύεται ότι βοήθησε τη CIA να εντοπίσει τον αρχηγό της αλ-Κάιντα Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos