ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1459)

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010, που θα γίνει την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στο κατάστημα της Δημ. Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στη χώρα και την μειωμένη χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση, ο Δήμος Πάρου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και δίνοντας προτεραιότητα στον τομέα της Εκπαίδευσης, έχει προβεί στην συντήρηση και στον εξωραϊσμό των σχολικών κτηρίων ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Παρακαλούμε την Παρασκευή 28-8-2015 ώρα 12.00' να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Σε καμία περίπτωση δεν θα κάνω προσπάθεια να απαντήσω στο ίδιο ύφος (αλαζονείας και προσβολής), στο Δελτίο Τύπου του Δήμου Αντιπάρου. Είναι φανερό ότι ο Δήμος Αντιπάρου έβγαλε αυτό το Δελτίο, για να δικαιολογήσει την ολιγωρία του.

Το Σάββατο 22-08-2015 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πάρου συνάντηση του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου με τον Κινέζο Πρέσβη στην Ελλάδα Ζou Xiaoli και τον Αντιπρόεδρο του Ελληνοκινεζικού Συνδέσμου Ελευθέριο Κόντο οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Δημάρχου για επίσκεψή τους στο νησί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή