ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1707)

Το εμπόριο ελπίδας που καλλιέργησε προεκλογικά ο πρωθυπουργός ναυάγησε οικτρά μετά την ψήφιση των εξοντωτικών μέτρων για την οικονομία, την επιχειρηματικότητα αλλά κυρίως για τη ζωή μας.

Η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Πάρου διασφαλίζει την ένταξη της Πάρου σε ταξίδι εξοικείωσης με ταξιδιωτικά γραφεία από τον Καναδά σε συνεργασία με το δίκτυο "Vacances Preference" που διαθέτει πλούσια εμπειρία από το 2001 με έδρα τον Μοντρεάλ.

Σε συνέχεια των (α) και (β) σχετικών με τα οποία σας είχαμε επισημάνει το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται στο λιμάνι της Παροικίας Πάρου με την ταυτόχρονη προσέγγιση δύο πλοίων χωρητικότητας 2.000 με 2.500 επιβατών και συγχρόνως πλοίου μεταφοράς καυσίμων και κρουαζιεροπλοίου σε έναν οικισμό των 5.500 κατοίκων καθώς οι δυνατότητες του οδικού δικτύου είναι περιορισμένες.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88, 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς σε συνεδρίαση, στις 30/5/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:30 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Άνοιγμα προς την τουριστική αγορά της Κίνας επιχείρησε ο Δήμος Πάρου ιοργανώνοντας σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας το διάστημα 22-24 Μαΐου 2016 ένα συνδυαστικό ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης (familiarity trip) με την Πάρο, στο οποίο συμμετείχαν αξιόλογοι κινέζοι ταξιδιωτικοί πράκτορες (10) και δημοσιογράφοι (3).

Σφοδρή είναι η αντίδραση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας μετά την απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου του Υπ. Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία υπερδιπλασιάζονται από εφέτος οι μισθωτικές αξίες αιγιαλών επιβαρύνοντας τους επαγγελματίες του τουρισμού και κατ΄ επέκταση τους τουρίστες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή