ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1339)

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 28η του μηνός Απριλίου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και στην εκπομπή «Με τη Βαλίτσα στο χέρι» της Βίκυς Τρύφωνα μίλησε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος, το Σάββατο 25 Απριλίου.

Σε τροχιά ακραίων συγκρούσεων και γενικευμένης ρήξης κινούνται οι πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού, με την κυβέρνηση εμφανώς πλέον και εντός Βουλής να δέχεται μαζικά τα πυρά της αντιπολίτευσης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αντιπάρου συνεδρίασε εκτάκτως την 24η Απριλίου μετά την κοινοποίηση της Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «κατεπείγουσα ρύθμιση για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος" (ΦΕΚ 20/4/2015).

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κώστου προσκαλεί τα μέλη του Συμβουλίου σε τακτική συνεδρίαση στις 29 / 4 / 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 μ.μ. στο Τοπικό Κατάστημα, για συζήτηση και γνωμοδότηση στα παρακάτω θέματα:

Η απαράδεκτη και πραξικοπηματική απόφαση της κυβέρνησης για δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των περιφερειών και των Δήμων, όπως και άλλων δημόσιων οργανισμών, είναι πράξη, η οποία έχει τραγικές συνέπειες για τη λαϊκή οικογένεια και την καθημερινότητά της. Αφορά σε χρήματα με τα οποία δήμοι και περιφέρειες προορίζουν, για τους παιδικούς σταθμούς, τις σχολικές επιτροπές, για κοινωνικές δομές, σε μικρά έργα και μελέτες. Η απόφαση αυτή ήλθε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις υπουργών για διακοπή κάθε χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό σε Δήμους και Περιφέρειες με σκοπό στο εξής να βάζουν πρόσθετη φορολογία στο λαό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή