ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1940)

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Πάρου, στις 26.01.2017, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 13.00΄. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην κατάμεστη αίθουσα του Αρχιλόχου με την παρουσία του εκπροσώπου τύπου και βουλευτή Α΄ Αθήνας Βασίλη Κικίλια ως επίσημου προσκεκλημένου, του Βουλευτή Κυκλάδων Ιωάννη Βρούτση, της Αναπληρώτριας Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Κωνσταντίνας Αδαμοπούλου, του Προέδρου Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου Φοίβου

Το κομβικό και μείζον θέμα της νησιωτικότητας «αγγίζει» σήμερα το zougla.gr. Αφορά σ’ ένα καίριο θέμα, που μέχρι τώρα, οι περισσότεροι το αναφέρουν μόνον μέσω των «επίσημων» δηλώσεων ή ανταπαντήσεων. Αντίθετα, το zougla.gr, επικοινώνησε και κατέγραψε την άποψη των ανθρώπων που είναι «άμεσα» αποδέκτες των επιπτώσεων από τις κυβερνητικές πολιτικές, στο θέμα αυτό, που έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί «σωρεία» αντιδράσεων.

Ο Δήμος Πάρου ξεκινά δυναμικά τις δράσεις τουριστικής προβολής για το νέο έτος, συμμετέχοντας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ferien Messe 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη το διάστημα 12 έως 15 Ιανουαρίου 2017.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν.3852/2010 & της εγκυκλίου 43/6-8-2014 (αρ. πρωτ 30565) του Υπουργείου Εσωτερικών περί εκλογής Προεδρείου και μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πάρου, σας

Παρακαλούμε την Παρασκευή 20-1-2017 και ώρα 12.00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή