ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1538)

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 1η
του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

14η και 15η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύθνου

Οι Δήμοι μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή τους στη νέα προγραμματική περίοδο των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων, έχουν συγκροτήσει Διαδημοτική Σύμπραξη από κοινού με το Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων με σκοπό το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγράμματος "Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD / LEADER) 2014-2020 στην Παροναξία".

Οι Δήμοι Πάρου και Αντιπάρου σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας της Σύμπραξης των Δήμων Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Πάρου και Αντιπάρου διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση - Διαβούλευση την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ, στην Παροικιά με θέμα:

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού με το οποίο σας αναφέραμε τις ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στις σχολικές μονάδες του νησιού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επανερχόμαστε μετά από δύο μήνες για να επισημάνουμε της συνέχιση της έλλειψης δασκάλων και νηπιαγωγών για τα ολοήμερα καθώς και δασκάλων και καθηγητών ειδικοτήτων.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 30/11/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή