ΠΟΛΙΤΙΚΗ (1684)

Την Μ. Τρίτη 26/04/16 μετά από την επίσκεψη του υπουργού στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Πάρου, ακολούθησε ενημερωτική συζήτηση, στο Δημαρχείο σχετικά με την πορεία των έργων του νέου αερολιμένα Πάρου.

Στο όνομα της πατρότητας των κτιριακών εγκαταστάσεων του νέου αεροδρομίου της Πάρου, έχουμε γίνει το τελευταίο διάστημα μάρτυρες ενός αγώνα δρόμου ανακοινώσεων και επικοινωνιακών πρωτοβουλιών κυβερνητικών παραγόντων, της σύμπραξης των ιδιωτών για το συγκεκριμένο έργο (ΑΜΚΕ) και του Δημάρχου Πάρου.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει δημοπρασία στα πλαίσια Πρόχειρου Διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν.3669/2008, κατά την ανοικτή διαδικασία με σφραγισμένες προσφορές, με το σύστημα ενιαίου ποσοστού έκπτωσης του άρθρου 5 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ), για την ανάδειξη Αναδόχου εκτέλεσης του έργου

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές,

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου κ. Σταύρου Καραχάλιου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύσκεψη- διαβούλευση με θέμα «Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου - Στόχοι, Αντικείμενο, Μεθοδολογία και οι προτάσεις της Τοπικής Κοινωνίας», παρουσία της ομάδας των μελετητών που έχουν αναλάβει την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Το ακίνητο θα εκµισθωθεί ως κατάστηµα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός υγειονοµικού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Σύνδεση / Εγγραφή