Επιστολή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου κ. Λουΐζου Κοντού

01 Μαϊος 2014 12:39

Μετά και την ανακοίνωση των συνδυασμών που θα διεκδικήσουν τον Δήμο Πάρου για την επόμενη πενταετία ,αισθάνομαι την

 ανάγκη να συγχαρώ όλους τους συμπολίτες μας που αποφάσισαν να εκτεθούν στην εκλογική διαδικασία και να ευχηθώ να πραγματοποιήσουν τα οράματα τους για το νησί μας.

Είμαι βέβαιος ότι η προεκλογική περίοδος θα είναι μια δημιουργική αντιπαράθεση, με πολιτικό λόγο και συμπεριφορές ανάλογες του ήθους και ύφους που αναμφισβήτητα διαθέτουν οι υποψήφιοι όλων των παρατάξεων.

Το εκλογικό σώμα σήμερα ,πιο ώριμο από ποτέ ,διαρκούσης της κρίσης ,σε περίοδο πολιτικών αναθεωρήσεων και προβληματισμού ,θα κληθεί να επιλέξει τους ικανότερους ,συνεπέστερους και ανιδιοτελείς εκπροσώπους του.

Είθε να επικρατήσει η πολιτική σκέψη ,ο σεβασμός στην διαφορετική άποψη,η ειλικρίνεια ,ο ρεαλισμός , η αυτοκριτική και οι προσωπικές φιλοδοξίες να γίνουν θυσία στο βωμό της προσφοράς.

Προσωπικά ,ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ,οφείλω να τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλοι οι εκλεκτοί νυν δημοτικοί σύμβουλοι ,ως το τέλος της περιόδου με αντικειμενικότητα και αίσθημα ευθύνης στο θεσμικό μου ρόλο.

Μετά τιμής

ΛΟΥΙΖΟΣ  ΚΟΝΤΟΣ
Προεδ. Δημ. Συμβ. Πάρου
Παρος  30/ 4 /2014

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos