Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

02 Απριλίου 2015 02:21

Καλείσθε την 6η Απριλίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση ανάληψης υποχρεώσεων και δέσμευση των αντίστοιχων εγγεγραμμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Πάρου οικονομικού έτους 2015.

Θέμα 2ο Καθορισμός όρων ανοικτού διαγωνισμού με αντικείμενο: α) την επιλογή τριών αναδόχων για την εκπόνηση προμελετών και β) την επιλογή του τελικού αναδόχου των λοιπών σταδίων της μελέτης με τίτλο: Μελέτη 2ου Γυμνασίου Παροικίας Πάρου.

Θέμα 3ο Έγκριση μελέτης προκήρυξη και καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού: Παροχή υπηρεσιών για τη φόρτωση και μεταφορά μπαζών - φυτικών υπολειμμάτων και ογκωδών αντικειμένων.

Θέμα 4ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Μαρτίου έτους 2015 στην: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την εργασία: παροχή υπηρεσιών για την καθαριότητα των οικισμών Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο Έγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Μαρτίου έτους 2015 στην: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την εργασία: παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos