Προσυνεδριακή εκδήλωση της ΚΕΔΕ στην Αθήνα με συμμετοχή των δήμων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

22 Απριλίου 2015 13:20

Η τουριστική ανάπτυξη των νησιών, τα προβλήματα από την αύξηση ροής μεταναστών και προσφύγων, καθώς και ζητήματα πολιτισμού, αθλητισμού και παιδείας βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσυνεδριακής εκδήλωσης διαλόγου της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και στην οποία συμμετείχαν οι δήμοι του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται ενόψει του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ (7- 9 Μαΐου Χαλκιδική) με θέμα «Η Αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους Πολίτες μπροστά».

Κατά την έναρξη της προσυνεδριακής εκδήλωσης ο α΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Πύλου Δημήτρης Καφαντάρης σημείωσε ότι η ΚΕΔΕ βγαίνει «σοφότερη» από την διαδικασία του προσυνεδριακού διαλόγου η οποία ολοκληρώνεται μεθαύριο, 22 Απριλίου, στο Λουτράκι. Όπως υπογράμμισε στις προσυνεδριακές συναντήσεις που έγιναν καταγράφηκαν τόσο τα θεματικά ζητήματα, όσο και τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές.

Στην εκδήλωση παρερεύθηκε και ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κωβαίος ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε σε φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στο νησί της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos