Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αντιπάρου

23 Απριλίου 2015 16:21

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα την 28/04/2015 , ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87):


ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση δέσμευσης και διάθεση πίστωσης για την επισκευή και συντήρηση των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου.

ΘΕΜΑ 20 Έγκριση δέσμευσης , διάθεση πίστωσης και ανάθεση σε δικηγόρο για την εκπροσώπηση του Δήμου Αντιπάρου στην Τακτική δικάσιμο Ενώπιον του Εφετείου Αιγαίου στις 08/05/2015 ή όποτε αυτή αναβληθεί του ενάγοντος Ιωάννη Μαρινάτου του Κων/νου.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση δέσμευσης , διάθεση πίστωσης για την ανάθεση – συντήρηση εφαρμογών λογισμικού στην εταιρεία ALFAWARE.

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση δέσμευσης , διάθεση πιστώσεως για την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης δήμου Αντιπάρου.

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση δαπάνης ,διάθεση πίστωσης και ανάθεση για την ετήσια τεχνική υποστήριξη για την συντήρηση της μηχανή γραμματοσήμανσης .

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση δέσμευσης και διάθεση πίστωσης του έργου: Αποκατάσταση αποχωρητηρίων Δημοτικού σχολείου κατά εφαρμογή του άρθρου 15 του ΠΔ 171/87.

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση δέσμευσης για την ανάθεση υπηρεσίας με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών για τη σύνταξη-τεχνικών προδιαγραφών και τευχών δημοπράτησης για την προμήθεια εξοπλισμού μεταφόρτωσης των απορριμμάτων (ΣΜΑ) Αντιπάρου.

ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση δέσμευσης και ψήφιση διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια Παροχών ένδυσης και υπόδησης του προσωπικού καθαριότητας.

ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση δέσμευσης και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων οικονομικού έτους 2015 ».

ΘΕΜΑ 1Οο Έγκριση δέσμευσης και ψήφιση διάθεσης πίστωσης για την προμήθεια δομικών υλικών.

ΘΕΜΑ 11ο Αποδοχή χρηματικής δωρεάς.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Αναστάσιος Δημ. Φαρούπος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos