Ανακοίνωση Δήμου Πάρου προς τους επαγγελματίες του νησιού

07 Μαϊος 2015 15:52

Αγαπητοί επαγγελματίες,

Η νέα τουριστική περίοδος ξεκινά έχοντας ως στόχο να αφήσουμε στους επισκέπτες μας, τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

Η κατάσταση των κοινοχρήστων χώρων αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς συντελεστές που προσδιορίζουν το επίπεδο του τουριστικού μας προϊόντος.

Ο Δήμος μας έχει αναμφίβολα την πρώτη ευθύνη γι' αυτό, όμως κρίσιμη είναι και η συμβολή όλων μας, επαγγελματιών και δημοτών σε αυτή την κοινή προσπάθεια.
Γνωρίζουμε και κατανοούμε την ανάγκη όλων να υπάρχει ένα καλύτερο οικονομικό περιβάλλον γιατί οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο τουρισμός αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή εσόδων για το νησί. Γι' αυτό θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών με στόχο οι επισκέπτες του νησιού να αποτελέσουν οι ίδιοι ζωντανή διαφήμιση για τον τόπο μας. Μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι ότι όλες οι ενέργειες που γίνονται ή θα γίνουν στο μέλλον έχουν στόχο την δική σας ωφέλεια.

Ζητάμε την συνεργασία σας σε μια σειρά από θέματα, όπως:

- Την τήρηση του κανονισμού καθαριότητας αλλά και των γενικών κανόνων καθαριότητας και ευπρέπειας στο χώρο ευθύνης του καθένα από εμάς
- Την ευαισθησία μας σε θέματα προσβασιμότητας πεζών, ΑΜΕΑ και δημόσιων οχημάτων
- Την τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και την στάθμευση των οχημάτων στους καθορισμένους χώρους για την ομαλή και ασφαλή διακίνηση πεζών και οχημάτων.

Ο Δήμος μας δίνει την δική του μάχη, παρά τα γνωστά προβλήματα, να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, έχοντας κινητοποιήσει κάθε διαθέσιμη δύναμη.
Είμαστε βέβαιοι πως με την συνεργασία όλων, η Πάρος θα κερδίσει το στοίχημα της ευπρέπειας, της καθαριότητας, της φιλοξενίας και επομένως του τουρισμού, παραμένοντας ένα θετικό παράδειγμα σε όλο το Αιγαίο.
Επίσης με την βοήθεια όλων σας, πιστεύουμε ότι και η λειτουργία του νέου αεροδρομίου θα συντελέσει πάρα πολύ θετικά ώστε η Πάρος να βρεθεί στην θέση της τουριστικής κατάταξης, που πραγματικά της αξίζει.
Σας ευχαριστούμε και είμαστε πάντα διαθέσιμοι να συζητήσουμε και τις δικές σας προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos