Συνεδρίαση Δημοτιού Συμβουλίου Πάρου

02 Οκτωβρίου 2015 11:35

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού
Συμβουλίου που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 18.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Παροικιά Πάρου, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


 

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση της από 4-7-2007 σύμβασης συνεργασίας Δήμου Πάρου με την Ε.Ε.Α.Α. για την «Εναλλακτική Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Συσκευασίας – Εγκατάσταση μικρής μονάδας ΚΔΑΥ».

ΘΕΜΑ 2ο: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.Π.Α. και Δήμου Πάρου για το έργο «Υποστήριξη χρήσης του ΕΣΗΔΗΣ για το διαγωνισμό Διαχείριση και Λειτουργία ΧΥΤΑ Πάρου-Αντιπάρου».

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση συμμετοχής του Αντιδημάρχου Εμμ. Μαλαματένιου στο σεμινάριο του Κέντρου Εκπαίδευσης «Βασικές Διοικητικές Γνώσεις για αιρετούς, διοικητικά και οικονομικά στελέχη των ΟΤΑ» που θα διεξαχθεί στις 12-10-2015 στην Αθήνα.

ΘΕΜΑ 4ο: Ενημέρωση και λήψη απόφασης για ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων κατά των αποφάσεων που προβλέπουν την άμεση κατάργηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ.

Ο Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Σαραντινός Χριστόδουλος - Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos