Η Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας ζητά από τους κατοίκους την συνδρομή τους για να είναι καθαρή η Μάρπησσα και όλες οι περιοχές της.

02 Οκτωβρίου 2015 11:44

Για να συνδράμουμε όλοι σ' αυτό διαχειριζόμαστε σωστά τα οικιακά μας απορρίμματα. Συγκεκριμένα:

Συσκευάζουμε τα οικιακά απορρίμματα σε ειδικές σακούλες, τις κλείνουμε και τις τοποθετούμε στους ειδικούς κάδους απορριμμάτων. Ποτέ δεν τις αφήνουμε εκτεθειμένες έξω από αυτούς. Το επιβάλλουν λόγοι δημόσιας υγείας και αισθητικής.

 

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου διαχωρίζοντας τα συνήθη απορρίμματα σπίτι μας. Ξεχωρίζουμε χαρτί – γυαλί –
πλαστικό, τετραπάκ, αλουμίνιο, τοποθετώντας το κάθε είδος στους μπλε κάδους ανακύκλωσης με την αντίστοιχη ένδειξη.

Τα υπολείμματα κηπουρικών εργασιών (κλαδιά, φύλλα κλπ), τα μπάζα και άλλα αδρανή υλικά από οικοδ. εργασίες τα απομακρύνουμε με δική μας ευθύνη από την ιδιοκτησία μας και τα μεταφέρουμε στον ΧΥΤΑ και όχι δίπλα στους κάδους απορριμμάτων.

Για τις άχρηστες ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και παλιά ογκώδη απορρίμματα (έπιπλα – στρώματα – κουφώματα κλπ) καλούμε
την γραμματεία της Δημοτικής Κοινότητας (τηλ. 22840 41217) και ενημερωνόμαστε για το πότε και που θα βγάλουμε αυτά τα απορρίμματα.

Η Υπηρεσία καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου, η Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας και οι εργαζόμενοι κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να διατηρήσουμε την περιοχή μας καθαρή και ευπρεπισμένη. Καλούμε και σας να συμβάλετε στην προσπάθεια αυτή διαχειριζόμενοι σωστά και σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες τα οικιακά απορρίμματα.

Μάρπησσα 02-10-2015

ΗΠρόεδρος
Δημοτικής Κοιν. Μάρπησσας

Τ.Υ Άννα Αντωνοπούλου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos