Aξιοποίηση του δημοτικού κτιρίου, πρώην Κοινοτικού ξενώνα, που βρίσκεται στη θέση «Πιπέρι» της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Δήμου Πάρου.

13 Νοεμβρίου 2015 13:38

Ο Δήμος Πάρου, σε εκτέλεση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2015, προτάσεις για την αξιοποίηση του δημοτικού κτιρίου, πρώην Κοινοτικού ξενώνα, που βρίσκεται στη θέση «Πιπέρι» της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Δήμου Πάρου.

Ειδικότερα οι ενδιαφερόμενοι, αφού λάβουν υπόψη τους τόσο τα μορφολογικά χαρακτηριστικά, όσο και τις υφιστάμενες γραμμές αιγιαλού και παραλίας στην περιοχή, αλλά και την υφιστάμενη κατάσταση της οικοδομής με τις προβλεπόμενες χρήσεις, καλούνται να υποβάλλουν προτάσεις αξιοποίησης του δημοτικού ακινήτου στις οποίες θα περιλαμβάνονται:

1. Αρχιτεκτονική προμελέτη όπου θα αποτυπώνονται οι προτεινόμενες χρήσεις του κτιρίου.

2. Στατική προμελέτη όπου θα περιγράφεται αναλυτικά ο τρόπος αποκατάστασης του φέροντος οργανισμού.

3. Τεχνική έκθεση και προσεγγιστικός προϋπολογισμός της συνολικής δαπάνης και χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της πρότασης (δεσμευτικά).

4. Ημερομηνία έναρξης των εργασιών

5. Πρόταση για την άνευ μισθώματος διάρκεια της παραχώρησης είτε τυχόν πρόταση διάρκειας με καταβολή μισθώματος.

Οι κατατιθέμενες προτάσεις θα αξιολογηθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου Πάρου και από επιτροπή που θα συσταθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τηλ. επικοινωνίας: 2284360131, 6932450811, fax: 2284022078

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos