«Άναψαν» τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αντιπάρου – Ύβρεις και προπηλακισμοί – Αποχώρηση δημοτικού συμβούλου (Βίντεο)

03 Φεβρουαρίου 2016 15:47

Δυσάρεστες καταστάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αντιπάρου.


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 29-01-2016, Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας επιτέθηκε με ύβρεις σε Ανεξ. Δημοτικό Σύμβουλο την ώρα που αυτός αποχωρούσε από το Συμβούλιο, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για την κατάσταση που επικρατούσε.

 

Σύμφωνα με όσα καταμαρτυρούν οι παρευρισκόμενοι μη αρκούμενος στην φραστική επίθεση, σηκώθηκε και από την καρέκλα του και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, σπρώχνοντας και προπηλακίζοντάς τον.

Σχετικά με το γεγονός σήμερα εξέδωσαν δελτίο τύπου και δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας.

Οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας αισθανόμαστε την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας και να καταδικάσουμε τα όσα συνέβησαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29/1/2016.
Μετά την έντονη αντιπαράθεση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Φαρούπου Βασιλείου με τον Αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο, κατά την αποχώρηση του πρώτου, Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας αφού σηκώθηκε από το τραπέζι της συνεδρίασης, κινήθηκε με ύβρεις και απαράδεκτες εκφράσεις απειλητικά εναντίον του.

Η συμπλοκή απετράπη χάρη στην επέμβαση των υπολοίπων συμβούλων. Το κλίμα έντασης που επικράτησε, ανάγκασε τον Πρόεδρο να διακόψει για λίγο τη συνεδρίαση, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους γεγονότα και καταστάσεις είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού μας εν έτη 2016.
Πιστεύουμε ότι όλοι μας είμαστε εδώ εκπροσωπώντας τον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο του, να λέμε τις απόψεις μας ελεύθερα και μέσα από δημοκρατικό διάλογο να καταλήγουμε στις ορθότερες για το νησί μας λύσεις. Αφήστε τον κόσμο να τις κρίνει.
Δεν είμαστε εδώ για να επιλύουμε προσωπικές διαφορές, ούτε για επίδειξη δύναμης. Δεν μπορεί, όποιος διαφωνεί, να χαρακτηρίζεται λαϊκιστής, να γίνεται αποδέκτης κοροϊδίας, ειρωνικών σχολίων, ύβρεων και να απειλείται με ξυλοδαρμό. Δεν μπορεί το ηχητικό της συνεδρίασης να αναρτάται στο site του Δήμου με περικοπή του σημείου αυτού, ενημερώνοντας επιλεκτικά.
Είναι φαινόμενα που θλίβουν και απογοητεύουν εμάς, θεωρούμε και τον κόσμο.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Κουβαράς Παρασκευάς
Βιάζη Λίτσα
Βιάζη Ελένη
Καπούτσος Παρασκευάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos