Διανομή Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής

29 Φεβρουαρίου 2016 19:46

Στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( ΤΕΒΑ ) με επικεφαλής εταίρο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και εταίρους τον ΔΗΜΟ ΠΑΡΟΥ και τον ΔΗΜΟ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, θα πραγματοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πάρου η διανομή των ειδών βασικής υλικής συνδρομής και παντοπωλείου στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ ( σε όσους είχαν υποβάλλει σχετικές αιτήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, στο Δήμο Πάρου και στο Δήμο Αντιπάρου και έχουν εγκριθεί).

Η διανομή θα γίνει Από την Τρίτη 1 έως και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2016 και ώρες 9:00 – 12:00 στο κτίριο που στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, στο Αγροκήπιο Παροικίας , στο ισόγειο πίσω από την παιδική χαρά, στην παραλία της Παροικίας.

 

Απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ, ενώ οι δικαιούχοι θα προσέρχονται κατόπιν τηλεφωνικής ειδοποίησης από την υπηρεσία μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το Γραφείο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάρου για τη συνδρομή του στη συμπλήρωση των αιτήσεων.

Ο Έπαρχος Πάρου

Κων/νος Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos