∆ηµόσια πλειοδοτική δηµοπρασία εκµίσθωσης δηµοτικού ακινήτου

25 Απριλίου 2016 15:48

Το ακίνητο θα εκµισθωθεί ως κατάστηµα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός υγειονοµικού.


Η διάρκεια της εκµίσθωσης ορίζεται έως δέκα (10) έτη.
Σαν πρώτη προσφορά για το µηνιαίο µίσθωµα ορίζεται το ποσό των επτακοσίων τριάντα ευρώ και 60 λεπτών (730,60 €) πλέον του αναλογούντος χαρτοσήµου.
Η δηµοπρασία θα διεξαχθεί στο ∆ηµοτικό κατάστηµα στην Παροικία Πάρου την 10η Μαΐου 2016 ηµέρα Τρίτη και από ώρα 10η έως 11η πρωινή.
Εάν η δηµοπρασία δεν φέρει αποτέλεσµα θα επαναληφθεί οίκοθεν από τον ∆ήµαρχο, την 17η Μαΐου 2016 ήµερα Τρίτη στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.
Η διακήρυξη θα αναρτηθεί µε φροντίδα του ∆ηµάρχου τουλάχιστον δέκα ηµέρες πριν τη διενέργεια της δηµοπρασίας µε τοιχοκόλληση αντιγράφου αυτής: στον Πίνακα ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού καταστήµατος στην Παροικία καθώς και των γραφείων των ∆ηµοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του ∆ήµου Πάρου, στο δηµοσιότερο µέρος της έδρας του ∆ήµου (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Παροικίας και Ναούσης). Θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Πάρου:www.paros.gr.
Πληροφόρηση ενδιαφεροµένων Πληροφορίες για τη δηµοπρασία και αντίγραφο της διακήρυξης παρέχονται από τον αρµόδιο υπάλληλο του ∆ήµου Πάρου, κ. ∆ηµήτριο Αντωνόπουλο στο τηλέφωνο: 2284360123 κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Ο ∆ήµαρχος Πάρου
Μάρκος Ι. Κωβαίος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos