Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου την Τρίτη 21 Ιουνίου

18 Ιουνίου 2016 16:35

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 21/06/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2016 Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 2ο: Αναμόρφωση του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων 2016.
ΘΕΜΑ 3ο: Κατασκευή έργων για τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης στη θέση Πέπονας Παροικίας.
ΘΕΜΑ 4ο: Αντικατάσταση κεντρικού δικτύου ύδρευσης Παροικίας από δεξαμενή Αγ. Υπακοής έως δεξαμενή Αγ. Αναργύρων.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης για το έργο «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων στο χώρο του Δημ. Σχολείου Αρχιλόχου στη Μάρπησσα».
ΘΕΜΑ 6ο: Χορήγηση άδειας τομής πλακόστρωτου για σύνδεση στο δίκτυο αποχέτευσης της ΔΕΥΑΠ (αίτημα κ. Κομνηνού Νικολάου).
ΘΕΜΑ 7ο: Χορήγηση άδειας τομής αγροτικού δρόμου για διέλευση δικτύου ύδρευσης (αίτημα κ. Τριανταφύλλου Φλώρας).
ΘΕΜΑ 8ο: Προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού φανερού διαγωνισμού για την εξεύρεση και μίσθωση ακινήτων στην περιοχή της Δ.Κ. Μάρπησσας για χρήση στάθμευσης οχημάτων.
ΘΕΜΑ 9ο: Προκήρυξη δημόσιου μειοδοτικού φανερού διαγωνισμού για την εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου στην περιοχή της Δ.Κ. Νάουσας (Καβαλαρικό) για χρήση στάθμευσης οχημάτων.
ΘΕΜΑ 10ο: Προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου «Επισκευή θεμελίωσης ποδός τοιχίου αντιστήριξης στην Πούντα».
ΘΕΜΑ 11ο: Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στις εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση των 2.400 χρόνων από την ίδρυση της Πόλης Φάρου, κατόπιν προσκλήσεως στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Δήμου Πάρου με το Δήμο Πάρου με το Δήμο του Στάρι Γκραντ της Κροατίας και έγκριση ανάληψης υποχρέωσης δέσμευσης και ψήφιση διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση διοργάνωσης έκθεσης του Δήμου Πάρου με έργα του εικαστικού κ. Αντώνη Πολιτάκη με θέμα «Ένα κύμα μας ενώνει και έγκριση ανάληψης υποχρέωσης, δέσμευσης και ψήφισης διάθεσης της σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ 13ο: Λήψη απόφασης περί αντικατάστασης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος εκμίσθωσης μοτοποδηλάτων μέχρι 50cc της ΑΦΟΙ ΣΠΥΡΟΥ Ο.Ε. στην περιοχή Άγιος Γεώργιος της Δ.Κ. Νάουσας Πάρου.
ΘΕΜΑ 14ο: Εκτέλεση έργου «Συντηρήσεις Σχολείων 2016» κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
ΘΕΜΑ 15ο: Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος εκμίσθωσης μοτοποδηλάτων μέχρι 50cc ή ποδηλάτων της Μπενετάκου Αγγελικής του Χαραλάμπους στην περιοχή Άνω Βρύση (Ξηροπόταμος) της Δ.Κ. Νάουσας του Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 16ο: Λήψη απόφασης για παραχώρηση όδευσης σε όμορη ιδιοκτησία μέσα από το γήπεδο του Δημ. Σχολείου Σωτήρων (αίτημα Ν. Σκιαδά του Σάββα).
ΘΕΜΑ 17ο: Λήψη απόφασης για την παραχώρηση του Κοινοτικού Μεγάρου Λευκών σε φορείς και ιδιώτες για την οργάνωση εκδηλώσεων.
ΘΕΜΑ 18ο: Αίτηση Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου – Αντιπάρου για την παραχώρηση χώρου στην πλατεία Εκατονταπυλιανής.
ΘΕΜΑ 19ο: Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 263/2014 απόφασης Δ.Σ.
ΘΕΜΑ 20ο: Αίτημα του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου «ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ» για την παραχώρηση χώρου στην πλατεία της Παντάνασσας Δ.Κ. Νάουσας για την πραγματοποίηση του ετήσιου παραδοσιακού πανηγυριού του στις 9/7/2016.
ΘΕΜΑ 21ο: Αποδοχή δωρεάς για την δημιουργία βιβλιοθήκης στην Τ.Κ. Λευκών Πάρου.
ΘΕΜΑ 22ο: Λήψη απόφασης διόρθωσης σφάλματος εγκριτικής απόφασης Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με αρ. πρωτ. 17250/2582/24.04.2012 «Έγκριση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Δήμου Πάρου, νήσου Πάρου, Νομού Κυκλάδων» (ΦΕΚ 148 τ.ΑΑΠ/02.05.2012).
ΘΕΜΑ 23ο : Καθορισμός νέου κοινόχρηστου χώρου για την παραχώρηση της χρήσης καθώς και του ανάλογου τέλους χρήσης.
ΘΕΜΑ 24ο: Λήψη απόφασης για απευθείας εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην πλατεία της Δ.Κ. Νάουσας.
Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Σαραντινός Χριστόδουλος – Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos