«Με πολιτικό σθένος, όραμα και δυναμική αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

18 Ιανουαρίου 2017 11:26

Το κομβικό και μείζον θέμα της νησιωτικότητας «αγγίζει» σήμερα το zougla.gr. Αφορά σ’ ένα καίριο θέμα, που μέχρι τώρα, οι περισσότεροι το αναφέρουν μόνον μέσω των «επίσημων» δηλώσεων ή ανταπαντήσεων. Αντίθετα, το zougla.gr, επικοινώνησε και κατέγραψε την άποψη των ανθρώπων που είναι «άμεσα» αποδέκτες των επιπτώσεων από τις κυβερνητικές πολιτικές, στο θέμα αυτό, που έχει προκαλέσει και συνεχίζει να προκαλεί «σωρεία» αντιδράσεων.

Σε δηλώσεις της, η Αντιδήμαρχος Πάρου, κα Θεοδώρα Παπακυρίλλου Σαρρή, είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε σχετική μας, ερώτηση: «Στο ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς, θα ήθελα να στείλω ένα αισιόδοξο μήνυμα από το νησί της Πάρου, που αντιμετωπίζει -τα μέχρι σήμερα- προβλήματα και ιδιαιτερότητες της νησιωτικότητας με πολιτικό σθένος, όραμα και δυναμική».

Και τόνισε: «Παρόλο την γενικευμένη οικονομική κρίση δημιουργεί νέες δυνατότητες και προοπτικές για το μέλλον μετατρέποντας τις ευκαιρίες του σήμερα, σε ανάπτυξη και ευημερία για το αύριο.

»Η λειτουργία του νέου αεροδρομίου, η αύξηση του ακτοπλοικών δρομολογίων και της προσπελασιμότητας, η στελέχωση των υπηρεσιών και ο σχεδιασμός του Λιμένα Πάρου είναι αποτέλεσμα συντονισμένης και μεθοδικής εργασίας όλων των φορέων και του Δήμου Πάρου, για να μετασχηματίσουμε τη δυσκολία της νησιωτικότητας σε πλεονέκτημα».

Καταλήγοντας και απαντώντας σε σχετικό ερώτημά μας, αναφορικά με τα αποτελέσματα των παραπάνω ενεργειών, δήλωσε: «Τα θετικά αποτελέσματα είναι εμφανή στην εξέλιξη του πληθυσμού καθώς το νησί της Πάρου έχει υγιή δημογραφικά στοιχεία και ακμάζοντα νεαρό πληθυσμό. Αλλά και στην επιχειρηματικότητα καθώς με κυρίαρχο μοχλό ανάπτυξης τον τουρισμό, η οικονομία του νησιού ανθεί συνεχώς».

www.zougla.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos