Συγκρότηση συντονιστικού για τις ανεμογεννήτριες

23 Φεβρουαρίου 2017 15:30

Εν όψει της επικείμενης εκδίκασης της Αίτησης Ακύρωσης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και των τεσσάρων Δήμων (Άνδρου, Νάξου, Τήνου, Πάρου) κατά της με αρ. πρωτ., οικ. 177360 της 18ης Δεκεμβρίου 2014 (ΑΔΑ: ΒΔΛ20-ΝΦΔ) «Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών


Όρων» για το ενιαίο επενδυτικό έργο αιολικών πάρκων στα τέσσερα νησιά των Κυκλάδων, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, στις 24-5-2017, ο Δήμος Πάρου προχώρησε στη σύσταση Δημοτικής Επιτροπής με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων του νησιού και τον συντονισμό ενεργειών για την αποτροπή της εγκατάστασής τους δεδομένων των καταστροφικών συνεπειών στο περιβάλλον και στη γενικότερη φυσιογνωμία του νησιού. Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικτυακό ψήφισμα ενάντια στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών και συγκέντρωση υπογραφών στο Δημαρχείο.

Προτείνουμε τη συγκρότηση ενός συντονιστικού οργάνου με εκπροσώπους της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου και των τεσσάρων νησιών προκειμένου παράλληλα με την εκδίκαση της υπόθεσης να προβούμε σε κοινές ενέργειες διαμαρτυρίας και να γνωστοποιήσουμε την αντίθεσή μας στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα νησιά μας.

Ο Δήμαρχος Πάρου

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos