Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Σας καλούµε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συµβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγµατοποιηθεί στην Ρόδο στις 25 Νοεµβρίου 2015 ηµέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 π.µ. στην πόλη της Ρόδου και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συµβουλίου η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (Πλ. Ελευθερίας 1, ∆ιοικητήριο), µε θέµατα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου κ. Παναγιώτης Ιορδάνης και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου, προσκαλούν όλους τους κατοίκους στην Γενική Συνέλευση που

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΔΕΘ HELEXPO στο πλαίσιο της 31ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης "PHILOXENIA 2015" που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τις 12 έως και τις 15 Νοεμβρίου, βράβευσε το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως το κορυφαίο από άποψη αισθητικής και ποιότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, μέλος μας, μας ενημέρωσε για ένα θέμα που είχε προκύψει με τις σχολικές φωτογραφίσεις, για μια ακόμη φορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εν όψει του νέου ασφαλιστικού έτους και προς αποφυγή ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων του, καλεί όλους τους εργαζόμενους -συνταξιούχους- ανέργους, οι οποίοι δεν έχουν απογράψει τα προστατευόμενα μέλη τους (σύζυγο και τέκνα), που είναι καταχωρημένα στο οικογενειακό βιβλιάριο υγείας, όπως προβούν στη διαδικασία απογραφής μέσω της ηλεκτρονικής μας υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η Νέα Δημοκρατία , πιστή στις αρχές και αξίες που πηγάζουν από την ιστορική διαδρομή της ως το πιο δημοκρατικό κόμμα της χώρας μας , προχωρά σε μια νέα δημοκρατική ανοιχτή διαδικασία εκλογής Προέδρου της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν. Νάξου 62, 58χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενταση σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από τη Βουλή, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το παναγροτικό συλλαλητήριο. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση παραμένει τεταμένη, ενώ η αστυνομία προχώρησε και σε δύο συλλήψεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 13:27

Συντονισμός από Facebook και Twitter

Την ώρα που οι επιθέσεις στο Παρίσι εξελίσσονταν το βράδυ της Παρασκευής, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεδείκνυαν την αξία τους ως μέθοδοι άμεσης ενημέρωσης και ανταλλαγής ανεκτίμητων πληροφοριών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos