Πέμπτη, 02 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Μ. Δευτέρα 06/4/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Περιφερειάρχη για το καθεστώς ΦΠΑ στη νησιά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, ένα έγγραφο που επιδόθηκε στις 30/3 στα γραφεία του Δήμου Πάρου με αποστολέα την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθιστά σαφές ότι στην Πάρο λειτουργούν μη νόμιμοι αναμεταδότες τηλεοπτικού σήματος οι οποίοι σύμφωνα με την νομοθεσία οφείλουν να διακόψουν άμεσα τη λειτουργία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 1-4-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου δυο ημεδαποί ηλικίας 36 και 32 ετών γιατί ασκούσαν υπαίθριο εμπόριο, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, πουλώντας κατά περίπτωση κάρβουνα και υποδήματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορές για ζητήματα που απασχολούν τα νησιά Κίμωλος, Αμοργός, Μήλος, Σίφνος του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχη, κύριοι Σύμβουλοι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την Υγεία θα ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκαταστήσει την κοινωνική αδικία, όπως ανέφερε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε το υπουργείο Υγείας, ενημερώθηκε από την πολιτική ηγεσία και στη συνέχεια ανακοίνωσε τους βασικούς άξονες που θα ακολουθήσει το υπουργείο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη σύλληψη τεσσάρων σωφρονιστικών υπαλλήλων που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη της Βίκυς Σταμάτη προχώρησε το μεσημέρι η Ασφάλεια δυτικής Αττικής, λίγες ώρες μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 80% των χρηστών του κοινωνικού δικτύου Twitter επισκέπτονται την ιστοσελίδα μέσω «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου, αποκαλύπτει νέα έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσιάστηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης 31 Μαρτίου σε ξενοδοχείο των Βορείων Προαστείων της Αθήνας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είναι μόλις 25 ετών και θεωρείται το «ανερχόμενο αστέρι» του γαλλικού Εθνικού Μετώπου (FN).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos