Παρασκευή, 01 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Κλειστό είναι αυτή τη στιγμή το κέντρο της Αθήνας, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι απεργιακές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε λύση, σε σύντομο διάστημα, σε ότι αφορά την ενδιάμεση συμφωνία εμφανίσθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Τσίπρας: Είμαστε κοντά σε συμφωνία
«Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία η οποία θα κινείται στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής που έχουμε λάβει και θα ορίζεται από τις κόκκινες γραμμές που έχουμε βάλει» επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης που έκανε στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για την πορεία των διαπραγραματεύσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 01 Μαϊος 2015 12:51

Δεμένα σήμερα τα πλοία στα λιμάνια

Στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ για την εργατική Πρωτομαγιά συμμετέχει αύριο η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία. Έτσι, τα πλοία όλων των κατηγοριών θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας την Παρασκευή 1η Μαΐου με έναρξη 00:01 απόψε και λήξη αύριο στις 24:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,1 βαθμών σημειώθηκε σήμερα ανοιχτά της ανατολικής Παπούας Νέας Γουινέας, 128 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της Ραμπάουλ, σε βάθος 61 χλμ. ανακοίνωσε το Αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπουλέντ Αρίντς, δήλωσε ότι αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό και ανέφερε ότι η Άγκυρα «θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos