Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Στο εστιατόριο – pizzeria NUFARO, ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια της Πάρου, οι αυθεντικές, αγνές γεύσεις των παραδοσιακών τοπικών προιόντων παντρεύονται με τις πλούσιες μαγειρικές επιλογές της ελληνικής κουζίνας και όχι μόνο, και το αποτέλεσμα είναι απλώς μοναδικά απολαυστικό!

Κατηγορία ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκδηλώσεις σε 48 νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την 02-06-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας άγνωστος δράστης εισήλθε σε δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας, όπου διέμενε 63χρονος υπήκοος Τσεχίας και αφαίρεσε, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 01-06-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονος ημεδαπός γιατί είχε προβεί σε κατάληψη τμήματος παραλίας - αιγιαλού με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, τις οποίες και ενοικίαζε σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπές στην παγκόσμια αγορά συσκευών “πυροδοτεί” ο εν εξελίξει ψηφιακός μετασχηματισμός και το οικοσύστημα του Internet of Things (ΙοΤ), που βρίσκεται “στην καρδιά” του. Ως αποτέλεσμα, σε λιγότερο από δύο χρόνια από σήμερα, οι συσκευές που σχετίζονται με το Internet των Πραγμάτων αναμένεται να ξεπεράσουν σε αριθμό τα κινητά τηλέφωνα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Καλείσθε την 6η Ιουνίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την τρέχουσα περίοδο του Ιουνίου θα εκτελούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο νήσου Πάρου, εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύμφωνα με την 1268/90610/14-7-2014 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1941, τ.Β’/17-7-2014) ενισχύεται η δράση 4.1 «Αναλύσεις μελιού», στα πλαίσια του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για τα έτη 2014-2016. Δικαιούχοι είναι οι μελισσοκόμοι και οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί, εφόσον το μέλι που παράγουν διατίθεται προς πώληση στην αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η HELLENIC SEAWAYS, με γνώμονα το σεβασμό και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, απορροφά την αύξηση του Φ.Π.Α. σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων ώστε να μην επιβαρυνθούν επιπλέον οι επιβάτες και επιχειρηματίες στις θαλάσσιες μετακινήσεις τους στους 35 προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία στο Αιγαίο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και νησιά της άγονης γραμμής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos