ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (1061)

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου παρουσιάζει το έργο του Δημήτρη Ψαθά:

Η φετινή θεατρική περίοδος άνοιξε στο νησί μας με μια εξαιρετική παράσταση από την Παιδική Σκηνή της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας. Μετά από πολύμηνη προετοιμασία το γνωστό έργο του Ν. Ξανθούλη «τύμπανο, τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα» άρχισε τις παραστάσεις του το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

μετά την διενέργεια εκλογών που πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Συλλόγου μας την 24η Ιανουαρίου 2017, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε, έχει την ακόλουθη σύνθεση:

Οι παραστάσεις του έργου του Ν. Ξανθούλη "Τύμπανο, τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα" μετά την επιτυχία του πρώτου Σαββατοκύριακου συνεχίζονται και το Σάββατο 18 και την κριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 6μ.μ.

Μια παράσταση γεμάτη χρώματα, μουσική, χορό αλλά και ενδιαφέροντα μηνύματα "ανεβάζει" φέτος η Θεατρική Ομάδα Νάουσας-Παιδική Σκηνή. Είναι το έργο του Νίκου Ξανθούλη,

ο θεατρικό έργο έχει μεταφραστεί σε 11 γλώσσες, και έχει παιχτεί σε 37 πόλεις της Αμερικής και 36 πρωτεύουσες του υπόλοιπου κόσμου, ενώ την έχουν δει περισσότεροι από 8.200.000 θεατές σε όλο τον κόσμο. Έχει χαρακτηριστεί από το Βιβλίο Γκίνες ως «η μακροβιότερη παράσταση στην ιστορία του Αμερικανικού Θεάτρου».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή