Το όνομά μου είναι Rachel Corrie

21 Φεβρουαρίου 2011 19:11

Μετά την επιτυχημένη της πορεία η παράσταση «Το όνομά μου είναι Rachel Corrie», που σκηνοθετεί η Μάνια Παπαδημητρίου, έρχεται και στην Πάρο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μμ η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΤΛΑΝΤΙΣ" στο Άσπρο Χωριό. 

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου το έργο θα παιχτεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΝΗΡΕΑΣ" στην Νάουσα.   Στις 7:00 μ.μ η μαθητική παράσταση και στις 9:00 μ.μ. για το υπόλοιπο κοινό. 

Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία. Μία παράσταση που απαγορεύτηκε στη Νέα Υόρκη. Ένα θέατρο ντοκουμέντο που «μιλάει» την αλήθεια. Η 23χρονη αμερικανοεβραία Rachel Corrie βρήκε το θάρρος να περάσει στην απέναντι όχθη και να δει την αλήθεια της άλλης πλευράς με τα δικά της μάτια… Την αλήθεια του παλαιστινιακού λαού που εδώ και 60 χρόνια βρίσκεται σε απόγνωση… Και συνάντησε το θάνατο… Ήταν ηρωίδα; Ήταν τρελή; 

Συντελεστές: Μετάφραση Νάνσυ Τρικκαλίτη, Σκηνοθεσία Μάνια Παπαδημητρίου, Βοηθός Σκηνοθέτη Μάρω Αγρίτη, Φωτισμοί Αλέκος Αναστασίου, Σκηνικά Άρτεμις Θεοδωρίδη, Videο Αγγέλα Δεσποτίδου, Επιμέλεια Κίνησης   Πάρης Μαντόπουλος, Φωτογραφίες Θάνος Χόνδρος. 

Παίζουν: Δήμητρα Σύρου, Μάρω Αγρίτη. Η διάρκεια του έργου είναι 70 λεπτά. 

Τιμή εισόδου 10 ευρώ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos