Ένα αισθαντικό μελωδικό ταξίδι στις Λεύκες Πάρου! (Βίντεο)

08 Ιουλίου 2016 17:17

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου 2 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών, είχαν την τύχη να ταξιδέψουν νοερά, μέσα από μελωδικά ακούσματα, στη μαγεία της αισθαντικότητας που χαρίζει η παγκόσμια γλώσσα της μουσικής τέχνης.

Γοητευτικοί πλοηγοί στο μουσικό αυτό ταξίδι, ήταν η τραγουδίστρια Κλεονίκη Δεμίρη και ο πιανίστας και συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης. Η μουσική παράσταση με τίτλο «Στον ουρανό μια νύχτα με τ΄ αστέρια» καθήλωσε κυριολεκτικά το κοινό, που κάτω από τα αστέρια περιπλανήθηκε σε μουσικές της Μεσογείου με ακούσματα από Ελλάδα, Κύπρο, Ισπανία, Πορτογαλία, αλλά και στο μουσικό ιδίωμα της Λατινικής Αμερικής, με τραγούδια από το Μεξικό και την Αργεντινή.

Το επιλεκτικό ρεπερτόριο των καλλιτεχνών, που οδηγούσε το κοινό, από το παρελθόν στο παρόν της μουσικής τέχνης, με γέφυρα το πάθος της αυθεντικότητας και το λυρισμό του ψυχικού αισθήματος, ανέδειξε ότι οι μουσικές του κόσμου επικοινωνούν και αλληλοδιαχέονται στη σφαίρα πανανθρώπινων αναζητήσεων και συναισθημάτων.

Η όμορφη μουσική βραδιά των Λευκών, η οποία ήταν ένας ακόμη σταθμός στις παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό των δύο καλλιτεχνών, άφησε την επίγευση ότι η καλή μουσική δεν γνωρίζει σύνορα, ενώνει και δημιουργείται από την έμπνευση που χαρίζει τόσο η διαφορετικότητα όσο και οι κοινές αναφορές των πολιτισμών του κόσμου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos